Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityCestování

Prezidenti Kiska a Duda lyžovali se spoluvlastníkem Špindlu

Horské lyžařské středisko v polském Szczyrku prošlo další modernizací a těší se stále větší popularitě. V pátek jeho sjezdovky otestovali také prezidenti Slovenska a Polska. Doprovázel je spolumajitel společnosti Tatry mountain resorts, a. s. (TMR) Igor Rattaj, který spoluvlastní i Skiareál Špindlerův Mlýn.

Po letech stagnace se polské středisko Szczyrk změnilo a stalo se nejmodernějším lyžařským areálem v zemi a nabízí 23 kilometrů sjezdovek. Novinkou letošní sezóny je šestimístná sedačková lanovka v lokalitě Hala Skrzyczeńska – Zbójnicka Kopa, která propojuje Szczyrk Mountain Resort se sousedním střediskem COS. Polské středisko vlastní slovenská společnost TMR, která zde za poslední roky investovala spoustu peněz. Pod ni spadají i lyžařské areály Jasná Nízké Tatry, Vysoké Tatry, Skiareál Špindlerův Mlýn nebo třeba Ještěd. V pátek zdejší sjezdovky otestoval i její spolumajitel Igor Rattaj. A lyžoval ve vybrané společnosti. Na lyžovačku do Szczyrku totiž zavítal i slovenský prezident Andrej Kiska a polský prezident a vášnivý lyžař Andrzej Duda. Návštěva prezidentů byla soukromá.

 Zdroj: Tatry mountain resorts, a.s.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *