Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Gurmet novinky aneb co musíte ochutnat?

Ochutnejte nové produkty a vychutnejte si je nejen v pohodlí domova!

Mandlové latte
Dát si dobré latte není žádný oříšek, zvlášť když chutná po mandlích. Věděli jste, že nejbližšími příbuznými mandloně jsou broskvoň a meruňka? Možná právě proto jsou mandle jemně sladké a výborně se hodí pro kombinaci espressa a napěněného mléka. Nenechte si ujít zimní nabídku v podobě café latte s mandlovým sirupem. Kdybyste měli mandlí pořád málo, ochutnejte čokoládové brownie se slaným karamelem a mandlemi. Spojení chutí zní báječně a ještě lépe chutná. K dostaní v Costa Coffee.

Elegantní dárková edice pralinek Raffaello
Od ledna v obchodech najdete nové balení se čtyřmi různými vzkazy, které vykouzlí úsměv na rtech. Chcete svého partnera potěšit zamilovaným přáním, či někomu sladce vyznat lásku na Valentýna? Nebo byste svým přátelům rádi originálně poděkovali, či někomu popřáli hodně štěstí? Rozdávat radost lidem kolem sebe jde s jemnou chutí pralinek Raffaello samo!

Šumivé víno Freixenet Cordon Rosado Brut
s příjemnou vůní květin a čerstvého ovoce s exotickými tóny zanechává v ústech velmi svěží a lehkou chuť. Freixenet je nejslavnějším španělským výrobcem sektu typu cava a svým věhlasem se rovná předním výrobcům ve francouzském Champagne. Pro vzácné i žhavé okamžiky je cava jako stvořená! Doporučená maloobchodní cena Freixenet Cordon Rosado Brut je 249 Kč.

Štavnatá chuť lesního ovoce v novém  Tic Tac Berry Bliss
Dodat novému roku šťávu je díky Tic Tac hračka. Tentokrát si ovocné dražé vzalo to nejlepší z nejlahodnějších lesních plodů a přináší osvěžující mix Tic Tac Berry Bliss. A o jaké příchutě se to vlastně jedná? No přece o dva sladké lesní poklady, kterým nelze odolat – šťavnatou borůvku a svěží malinu! Skočte do nového roku s chutí a rozjeďte svou růžovo-fialovou jízdu s ovocným Tic Tac Berry Bliss! I ten nejtmavší den v mžiku rozsvítíte pestrou krabičkou plnou šťavnatých dražé, která vás nabije dobrou náladou do zbytku dne. Příjemné tóny lesního ovoce dodaly tradičním ovocným Tic Tac novou svěží chuť, díky které si nyní svou borůvkovo-malinovou chvíli můžete dopřát kdykoli a kdekoli. Zkusíte dražé samotně, nebo vyzkoušíte originální mix obou příchutí naráz? Novinka s osvěžující chutí malin a neodolatelných borůvek bude na pultech obchodů od ledna roku 2019.

TEEKANNE Ginger & Curcuma: Zlatý dotek orientu plný zdraví
Trápí vás tmavé zimní dny a nedostatek slunce? Minimum slunečních paprsků má negativní vliv na naši psychiku a zkřehlá imunita navíc neustále bojuje s okolními viry a bakteriemi. Proto TEEKANNE vyrazilo do boje proti zachmuřeným dnům a přináší hřejivý dotek slunce v exotickém čaji TEEKANNE Ginger & Curcuma. Výjimečné účinky kurkumového čaje zná i dálná východní medicína a nyní si tento orientální zázrak můžete vychutnat i uprostřed středoevropské zimy. Kurkuma si pro svou nezaměnitelnou zářivou barvu získala přezdívku indický šafrán a její hlavní složka – kurkumin – zase obdiv vědců, kteří ověřili širokou škálu jejích pozitivních účinků na lidské zdraví. Pikantní zázvor a jemu příbuzná kurkuma jsou totiž mistři v boji proti zánětům, vydatně podporují imunitní systém a navíc patří mezi výborné antioxidanty, které podporují správnou činnost mozku. Výrazná zázvorová chuť zase umí povzbudit mysl, rozproudit energii po celém těle a zářivá zlatavá kurkuma rozjasní den jako hřejivý sluneční paprsek. Zažeňte své zimní splíny a dopřejte si šálek čaje TEEKANNE Ginger&Curcuma, východní elixír zdraví a vitality. Nejlépe chutná s medem a citronem.  Cena 48,90,- Kč.

Svůdná souhra jablka a karamelu v čaji TEEKANNE Temptation
Jak chutná opravdové pokušení? Tak sladce a neodolatelně, jako limitovaná edice čaje TEEKANNE Temptation. Lákavá kombinace jablka a zlatavého karamelu v ovocno-bylinném čaji okamžitě okouzlí všechny vaše smysly a rozhodně vás nenechá v klidu. Nebraňte se lahodné vůni a svůdné chuti nového čaje TEEKANNE a ochutnejte dokonalé horké potěšení. Oddejte se hříšně dobré chuti  čaje Teekanne Temptation, které nelze odolat. Ať už patříte mezi milovníky delikátního karamelu, nebo si jen chcete dopřát povzbuzující nápoj s plnou jablečnou chutí, ochutnejte čajovou novinku, která vás chytne a nepustí. Čeká vás šťavnatá chuť jablka, která si s nezaměnitelným karamelem výborně rozumí a dohromady vám připraví jedinečný čajový zážitek. Nebojte se hříšně dobré harmonie v šálku čaje Teekanne a podlehněte svým sladkým touhám – naplno a bez výčitek! Cena 48 Kč.

Harmonie těla i duše  s čajem Teekanne Balance&Slim
Každodenní starosti v práci, nakoupit, uklidit, zařídit… Nevíte, kde Vám hlava stojí, a pro zahnání hladu sníte cokoli, co máte zrovna po ruce? „Odměnou“ vám mohou být problémy s postavou a samozřejmě i náležitě pocuchané nervy. Tak se pojďte konečně zastavit a začít o sebe pečovat. Pravidelný šálek bylinného čaje Teekanne Balance&Slim bude na cestě za vnitřní harmonií a štíhlou postavou váš ideální společník. Teekanne se obrátilo na voňavé dary přírody a z blahodárných bylinek vytvořilo směs, která podporuje zdravé trávení a dokonale uvolňuje přepracovanou mysl. V příjemně voňavých tónech jistě rozpoznáte magickou mátu, která výborně snižuje hladinu stresu a nervozity,
a zároveň příznivě působí na žaludek. Medovou chuť čaji propůjčuje lahodná meduňka, jež je vyhlášená pro své uklidňující účinky na všechny orgány postižené stresem. Díky bobulím z jalovce se zase z vašeho šálku čaje stane vítaný pomocník pro udržení normální hladiny cukru v krvi. Oddejte se péči bylinek a přelaďte svou mysl na klidnou vlnu vnitřní rovnováhy. Díky blahodárné směsi bylin v Teekanne Balance&Slim se budete cítit v pohodě a dosáhnout štíhlé postavy pak bude snazší než kdykoli předtím. Cena48,- Kč.

Fentimans Rose – skvělá anglická limonáda s tradicí
Anglická rodinná firma Fentimans vyrábí přírodní bylinné nápoje téměř 115 let. Založil ji Thomas Fentimans, pradědeček současného vlastníka, který byl původně tavič železa. Jeho kolega ho požádal o půjčku a do zástavy mu dal recept na bylinnou zázvorovou limonádu. Jelikož půjčku nesplatil, tak se Thomas stal majitelem unikátního receptu a vznikla značka Fentimans. V průběhu času byl recept zdokonalován a k zázvoru se začaly přidávat i další příchutě. Ikonickým se stalo logo firmy, na němž je psí hlava. Ta patří „Fearless“ (česky Nebojsa), psu Thomase Fentimanse, který ve 30. letech minulého století dvakrát po sobě vyhrál prestižní soutěž v poslušnosti Crufts. Limonády Fentimans se vaří po dobu sedmi dnů s využitím historií prověřeného procesu botanického vaření. Podle originálního receptu se vezmou kořeny zázvoru, pomelou se a pak se vloží do mědí vykládané parní kádě a nechají se probublat a zvolna vařit, což uvolní jejich aroma. Přidají se byliny, přírodní vůně, cukr, droždí a pramenitá voda. Tekutina se pak uloží do dřevěných kádí, kde se nechá fermentovat. Tak vznikají vynikající a jedinečné limonády Fentimans. Stejným procesem prošla i Fentimans Rose. Za růžovou limonádou stojí čistý růžový olej Otto z proslulého Údolí růží u bulharského Kazanlaku, který dodává limonádě správný stupeň růžové vůně i barvy. Růžový výtažek je ze stoprocentně čistého růžového esenciálního oleje destilovaného v páře, přičemž se používají pouze přírodní bylinné ingredience, žádná chemie. Fentimans Rose je výrazná limonáda, která překypuje čerstvými malinovými chutěmi s delikátně jemně řízným koncem. Fentimans Rose 0,275 l si můžete koupit na e-shopu Košík.cz za cenu 49,90 Kč.

Dárky na Mixitu oživí Valentýn i MDŽ – letos poprvé s ovocem v čokoládě
Jahody v čokoládě jako valentýnský dárek? Na www.mixit.cz žádný problém. Kromě nich najdete ve valentýnském zobacím mixu ještě černý rybíz, maliny a borůvky. Protože když se jednou Mixit vrhne na ovoce v čokoládě, tak použije všechny své nejsilnější zbraně. A mimochodem, ocení ho všechny ženy i na MDŽ! A pokud hledáte tip na valentýnskou snídani, tak je připravený už tradiční Elixír (z) lásky, letos vylepšený o rafinované borůvky v hořké čokoládě a jahodovém prachu. Mixit letos připravil takové valentýnské bomby, že odhadujeme, že budete chtít slavit Valentýna, i když jste jeho zapřísáhlí odpůrci nebo jste single. Vlastně nejhorší to budou mít ti v páru, kteří je opravdu budou muset darovat. Ale snad se obdarovaný nebo obdarovaná podělí…

Lyofilizované ovoce v čokoládě
Vezmete to nejoblíbenější lyofilizované (mrazem sušené, tedy úžasně křupavé a voňavé) ovoce z nabídky Mixit.cz a to ponoříte do jejich prověřené hořké a mléčné čokolády. Výsledkem jsou slaďoučké kousky, které se na jazyku nejdřív začnou rozplývat a nakonec neodolatelně křupnou. Víte jak je to s mandlí a krémem v Rafaellu? Tak tohle je mnohem lepší! Ovoce v Mixitu ještě doplnili lískovými ořechy a mandlemi v čokoládě, aby byl křupavý zážitek ještě větší. Prostě ideální malý dárek z lásky, který potěší, ať už ho věnujete k Valentýnu, k MDŽ nebo kdykoliv jindy. Čokozábal, 180 g, 129 Kč. Složení: lyofilizované ovoce v mléčné a hořké čokoládě (jahody, maliny, černý rybíz, borůvky), pražené mandle v mléčné čokoládě, pražené lískové oříšky v mléčné čokoládě

Elixír (z) lásky
Už tradiční mix, který oživí (nejen) valentýnské ráno, je stejně jako v minulých letech plný afrodiziakální guarany. K ní letos přibyla hromada ovocné čokolády, která obsahuje prach z oblíbeného lyofilizovaného ovoce a úplnou novinku – lyofilizované borůvky v hořké čokoládě a jahodovém prachu. To všechno je samozřejmě doplněné o spoustu zrní, křupavé mandle a celé je to navíc zabalené do nejromantičtějšího tubusu v dějinách od ilustrátorů Tomski&Polanski. Elixír (z) lásky, 580 g, 219 Kč. Složení: ovesné lupínky ovesné křupavé, ječné vločky, kukuřičné lupínky v bílé čokoládě, mandle, ovocná čokoláda s jahodami, malinami, ostružinami a černým rybízem, lyofilizované borůvky v hořké čokoládě s lyofilizovaným jahodovým prachem, lyofilizované jahody, lyofilizované maliny, drcené semeno guarany. A nezapomeňte, oboje se výborně hodí i jako dárek na Mezinárodní den žen nebo MDŽ!

Nabídka bude na www.mixit.cz dostupná od konce ledna. Elixír z lásky je v prodeji do vyprodání zásob, ovoce v čokoládě bude ve stálé nabídce.

Foto: archiv firem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *