Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Cestování

Hotel OLDINN – perla v srdci Českého Krumlova

Do památkově chráněného Českého Krumlova se většina hostů vydává proto, aby se mohli obklopit autentickou atmosférou pestré historie. Proč se tedy neubytovat přímo ve středověkém centru, ale zároveň v komfortu hotelu, který nabízí klid a soukromí individuálním hostům?

Už při svém příjezdu přímo v Hotelu OLDINN načerpá host mnoho zajímavých informací o městě. Rozsáhlá rekonstrukce totiž citlivě zachovala zajímavé útržky z historie tří budov tvořících dnes hotel, která sahá téměř 600 let do minulosti. V jedné z nich byly například během renovace objeveny renesanční stropy a nástěnné malby ze 16. století s výjevy z díla Proměny římského básníka Ovidia.

Hotel nabízí pokoje v moderním stylu respektujícím charakter památky s moderním vybavením, jako Wi-Fi, televize nebo klimatizace. Hostům je k dispozici také wellnes v blízkém Hotelu Růže. Ubytování zahrnuje bufetovou snídani a je možné jej rezervovat také v rámci speciálních nabídek. Všem nadšeným cestovatelům je na míru ušitý balíček „Zůstaňte déle – objevte více!“. Pokud si totiž uděláte více času, kromě prohlídky samotného města můžete stihnout také výlet na Lipno nebo Hochficht a užít si jachting nebo golf.

Tip jak ušetřit a pro výlety během babího léta, podzimu i adventu:
Podzimní období je považováno za mimosezónní, proto jsou ceny ubytování i dalších služeb v Krumlově nižší a menší množství návštěvníků ve městě umožňuje nerušené objevování jeho krás. Prohlédnout si můžete jedinečné otáčivé hlediště, které je v provozu do 8. září, celoročně pak můžete vyzkoušet kulturní zážitek v Egon Schiele Art Centrum a do konce listopadu si mohou rodiny užít interaktivní zážitkovou hru za klášterní zdí.

Rezervace ubytování jsou možné od září 2019 na www.hoteloldinn.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *