Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sport

Domácí online cvičení se stává novým trendem

S příchodem karantény se zavřela fitness centra a lidé začali hledat nejrůznější způsoby, jak se udržet v kondici. Pravidelný pohyb a protahování těla pomůže vyvarovat se nejrůznějších zdravotních komplikací, jako jsou bolesti zad, svalů, ale i kloubů. Skupinové lekce online nabízí i lektorky nové cvičební metody FitPainFree, a to nejen po dobu nouzového stavu.

„Ať už patříte mezi pravidelné návštěvníky fitness center, nebo jste se do nich nikdy neodhodlali jít, cvičení online je vhodné pro všechny, kteří se sebou chtějí něco dělat. Díky skupinovým lekcím online získáte parťáky na cvičení, ušetříte čas a nemusíte chodit mezi lidi,“ říká Hana Toufarová, zkušená lektorka s více než 30letou praxí, která k nám přivezla novou cvičební metodu FitPainFree, díky níž naučíte každý sval, aby perfektně fungoval, a tělo pracovalo tak, jak má.

I při online lekcích FitPainFree tak protáhnete celé tělo a napravíte své špatné pohybové návyky. Skupinové online lekce jsou ideální pro ty, kdo si raději zacvičí sami doma, kde se mohou plně soustředit na každý pohyb. Cviky FitPainFree jsou snadné, ale účinné. Nemusíte se proto bát, že je nezvládnete. Certifikovaní lektoři vás povedou, jako by s vámi byli přímo v místnosti. Ke cvičení nepotřebujete žádné speciální vybavení, postačí vám pouze podložka, pohodlné oblečení, PC, notebook nebo mobil, skrze které se snadno připojíte.

Zdroj a foto: www.fitpainfree.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *