Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Elektromobil Volkswagen ID.3 si můžete vyzkoušet na vlastní kůži na festivalu Praha Září

Festival Praha Září, který po 3 týdny v září zavítá na pražské holešovické výstaviště, ozvláštní praktická prezentace 12 elektromobilů Volkswagen ID.3. Každý, kdo si chce vyzkoušet jízdu budoucnosti v podání značky Volkswagen, má jedinečnou příležitost! Stačí se zaregistrovat na webu www.volkswagen.cz/jizda a vybrat si vhodný termín.

Nebude to ale jen ID.3, kvůli kterému se vyplatí zavítat do expozice Volkswagen. Návštěvníci areálu Výstaviště v pražských Holešovicích se mohou těšit nejen na festivalové koncerty a vystoupení, ale také na bohatý doprovodný program, který pro ně připravila značka Volkswagen společně se svými partnery a ambasadory. Známá ilustrátorka Eliška Podzimková se podělí o svůj životní příběh a odhalí zákulisí tvorby animovaného filmu, herečka Patricie Pagáčová představí svůj nový charitativní kalendář a uspořádá autogramiádu.

Do své expozice Volkswagen přivzal i značku RunCzech, u níž si na své přijdou fanoušci běhání a také agenturu SportInvest, kde si bude možné za účasti profi fotbalistů zasoutěžit ve střele na bránu nebo stolním fotbálku. Svůj prostor dostane také nadační fond Mathilda, který na Výstaviště dorazí s celou smečkou vodících psů a podělí se s diváky o zajímavé vyprávění týkající se tréninku vodících psů.

Zdroj a foto: Volkswagen

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *