S lehčím krokem do nového roku

Jakmile nám skončí vánoční období, kdy jsme všichni slavili, hodovali a užívali si chvilek s rodinou, tak nastává období, kdy se chceme dostat zpět do vysněné formy. Je třeba upravit nejen fyzickou aktivitu, ale především jídelníček. Mlékárna Valašské Meziříčí vyrábí Ovocné jogurty z Valašska, které jsou méně tučné se do takového jídelníčku hodí. Mlékárna je vyrábí ve čtyřech příchutích. Novinkou je příchuť lesní plody, která bude v obchodech dostupná hned s nástupem nového roku.

„Rozhodli jsme se reagovat na poptávku našich zákazníků a připravili jsme novou příchuť Ovocného jogurtu z Valašska, a to příchuť lesní plody,” říká Radka Benešová Marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí. „Přidali jsme tedy k příchutím jahoda, meruňka a višeň další svěží, lahodnou příchuť a my věříme, že našim zákazníkům bude chutnat stejně dobře,” dodává Radka Benešová.

Vyvážená strava by měla být na každodenním jídelníčku každého z nás, a to napříč všemi věkovými kategoriemi. Obzvláště pak nyní, v době, kdy se tělo připravuje na nadcházející přechod na zimní sezonu. A tedy více než kdy jindy potřebuje dodat potřebné vitaminy a minerály. Protože čím se o sebe lépe postaráme v rámci prevence, tím odolnější budeme v případě nejrůznějších onemocnění. Mlékárna Valašské Meziříčí je známá díky lahodným smetanovým jogurtům z Valašska, které patří mezi velmi oblíbené v sortimentu mléčných produktů u nás. Vyrábí je v deseti příchutích i variantě bílé. Neméně známé jsou však také polotučné Ovocné jogurty z Valašska, které jsou vhodnou alternativou pro ty, kteří neholdují nebo si nemohou dovolit z jakéhokoli důvodu plně smetanové jogurty. Tato alternativa odlehčených jogurtů plných kvalitního ovoce Mlékárna Valašské Meziříčí vyrábí ve třech příchutích jahoda, meruňka a višeň.

Ovocné jogurty z Valašska
Jogurt s menším obsahem tuku je oblíbený svou lehkostí. Má vyšší obsah bílkovin než smetanové jogurty, jeho konzistence však zůstává hustá, krémovitá, chuť je plná a jogurtová. Ovocný krémový jogurt s nízkým obsahem tuku splňuje požadavky na zdravou výživu. Mléko z okolních valašských farem po ošetření a přidání jogurtové kultury zraje v tanku. Uzrálý bílý jogurt a ovoce se pak plní v Mlékárně Valašské Meziříčí do kelímků. Tento jogurt má ovocnou složku na dně kelímku a záleží na každém, zda si jogurt vychutná zamíchaný nebo jí odděleně po částech, nejprve smetanu a pak ovoce ze dna kelímku, anebo si dávkuje porci ovoce postupně, podle vlastní chuti

Zdroj a foto: www.mlekarna-valmez.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.