Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Nemusíte čistit, stačí mít čisto!

Víte, že bakterie a viry se ve vašem domě drží i v nábytku? A to dokonce, i když interiér pravidelně desinfikujete. Mnohé mikroorganismy jsou totiž schopny se doslova prokousat dovnitř nábytkových dvířek, a zatímco vy desinfikujete povrchy, ony se vevnitř spokojeně množí. A přitom pomoc je dnes jednoduchá, na řadu přichází antibakteriální povrch na nábytek – T.effect se speciální úpravou svého povrchu.

Když nám z nezávislého zkušebního institutu Hohenstein v Německu poslali certifikát, že se u našich dvířek řady T.effect po jednom jediném dni snížil počet bakterií a choroboplodných zárodků o 99.9 %, věděli jsme, že jsme udělali krok správným směrem, který dnešní pandemická situace bohužel ještě podpořila,“ přiznává Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení Trachea, a.s., která antibakteriální povrchy přivádí na český trh, a který dopřesňuje: „T.effect na svém povrchu využívá speciálně vytvrzený laminát překrytý UV lakem, který dotváří vysoce odolný povrch zamezující bakteriím proniknout do vnitřní struktury nábytku a ty během 24 hodin přirozeně hynou na jeho povrchu.

Takový materiál je díky svým antibakteriálním vlastnostem využitelný jak v domácnostech, tak zdravotnických provozech či školách a úřadech. Tam všude už nábytek bez bakterií mají. Jak je na tom ten váš?

Zdroj a foto: www.trachea.cz 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *