Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Ze zásuvky USB!

Také vás nebaví neustále hledat redukci USB do zásuvky pro mobil, digitální fotoaparát nebo kameru? Chcete jednoduše přepojit z notebooku zařízení rovnou do sítě? Nechcete řešit vzdálenost kabelu od zásuvky? Existuje jednoduché řešení – změnit klasickou zásuvku na tu s koncovkou USB. Že je instalace USB zásuvek v domácnosti složitá? Ale vůbec ne!

Pro zakomponování těchto zásuvek není třeba žádných speciálních předchozích příprav. Stačí jednoduše odšroubovat kryt stávající klasické elektrické zásuvky a vnitřní elektrostrojek nahradit USB blokem, který změní střídavé napětí 230 V na stejnosměrné 5 V a 1000 mA. V posledním kroku se jenom přiklopí a přišroubuje pohledový kryt například s USB zakončením,“ radí Lenka Vodicová, vedoucí marketingu společnosti OBZOR Zlín, českého výrobce domovní elektroinstalace, a pokračuje: „Pravdou je, že USB  zásuvky nejsou dostupné pro úplně všechny modelové řady, ale asi každá se soustřeďuje na ty nejoblíbenější nebo novinkové typy. OBZOR nabízí možnost USB zakončení u řad RETRO, DECENTE, VECTIS a ITOUCH a nebojte se, že novou USB zásuvku nesladíte s původními zásuvkami a interiérem.“

Zdroj a foto: www.obzor.cz  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *