Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Amway Europe daruje 1 milion eur na podporu lidí v nouzi po pandemii

Vlastníci podnikání Amway, zákazníci a zaměstnanci se opět spojili a v rámci kampaně „Společně to zvládneme“ úspěšně vybrali 500 000 eur. Kampaň měla v lidech podpořit myšlenku „Chraňte sebe i své nejbližší a pomozte komunitám“. Veškerý zisk z prodeje obličejových roušek společnost Amway věnuje humanitárním organizacím působícím v Evropě a k tomu ještě přispěje stejnou částku z vlastních zdrojů. Dohromady tak společnost daruje 1 milion eur na pomoc potřebným. Českému Červenému kříži putuje více než 400 000 Kč.

„V Amway jdeme daleko za hranice tradičního byznysu, kdy chceme naplnit naše vize a hodnoty jako například pomáhat lidem žít lépe,“ říká Melodie Nakhle, generální ředitelka Amway pro Evropu, jižní Afriku, Austrálii a Nový Zéland. V pandemii společnost uvedla na trh speciální jednorázové třívrstvé obličejové masky, které filtrují bakterie s 98% účinností.

„Dosáhli jsme globálně stanoveného cíle tím, že jsme podpořili lidi, aby žili za daných okolností co nejzdravěji. V souladu s našimi hodnotami vyzýváme všechny naše prodejce a zaměstnance, aby podporovali dobročinné organizace a instituce, jejichž činnost má silný dopad na lokální komunity,“ vysvětluje Melodie Nakhle.

Vybraný 1 milion eur bude věnován lokálním dobročinným organizacím napříč Evropou. V České republice putuje příspěvek v celkové výši 402 073,32 Kč Českému Červenému kříži, který působí v oblasti humanitární, sociální a zdravotní pomoci všem, kteří pomoc potřebují.

Kampaň zaměřená na humanitární pomoc s názvem „Společně to zvládneme“ odstartovala v roce 2020. Nejprve společnost Amway darovala 135 000 EUR získaných prostřednictvím finančním příspěvků skrze webové stránky. S tímto dalším finančním darem v celkové hodnotě 1 milion eur tak pokračuje v plnění svých závazků pomáhat lidem žít lepší život a v podpoře lokálních komunit, které pomoc v nelehkých chvílích potřebují.

Foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *