Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Není mat jako supermat!

Příjemný pocit v doteku, bez otisků prstů i snadná údržba… to jsou maty na nábytkových površích, které vévodí interiérům. Co si je dopřát s cenově příjemnými foliemi, jejichž výrobci v duchu posledních trendů povýšili klasické matné varianty na supermatné a dali za vznik nejen designovému, ale také silně praktickému povrchu?

„Foliovaná dvířka T.classic v supermatném dekoru se na rozdíl od jiných matných folií vyznačují větší rezistencí vůči otiskům prstů a velmi nízkou odrazivostí světla. To podtrhuje jejich hluboký a na dotek příjemný mat. Od matných variant hraněných dvířek z akrylátu, lamina či laminátu, odlišuje foliovaná dvířka možnost frézování, což jim dodává na plasticitě,“ uvádí Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek a panelů.

Supermatná dvířka T.classic mají plné využití i v náročných podmínkách kuchyně či koupelny. Nalisovaná folie totiž obepíná dvířka ze všech stran a díky jedinému spoji, který vzniká na jejich zadní straně, je vnější hrana zcela chráněna před pronikáním vlhkosti i zanášením nečistot, což výrazně usnadňuje údržbu dvířek. A co víc? Supermatné fólie nabízejí výběr z široké škály barevných provedení, díky čemuž vytvářejí superefektní bydlení v jakémkoliv stylu!

Zdroj a foto: www.trachea.cz a www.overface.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *