Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava🎄 Vánoce

VÁNOČNÍ DÁREK PRO NI – KARTY PRO ŽIVOT od Kateřiny Rae

Snová koučka Kateřina Rae vytvořila KARTY PRO ŽIVOT – nádherné vykládací karty, které obdarované ženě přinesou inspiraci do každého dne. Poeticky ilustrovaných 25 unikátních karet se zlatým okrajem s knížečkou a ve zlatém pytlíčku jsou ideálním dárkem pro ženy, které zajímá jejich vnitřní svět.

Jak se karty vykládají?
Vykládání karet se může stát každodenním rituálem, při kterém si žena udělá čas na sebe. Přitom jí výklad zabere jen několik minut. Stačí se jen zastavit, zapálit si svíčku, napojit se na karty srdcem, položit otázku a nechat se vést. Intuitivně vybraná karta může přinést ženě poselství a posílit její důvěru na cestě. V každém případě je čas strávený s kartami oduševnělým momentem, při které na chvíli vystupujeme z běžného dne.

„Přála jsem si vytvořit karty, které budou k ženám promlouvat a které jim pomohou uvolnit se do života. Důvěřovat tomu, že nás život vede tím správným směrem, je někdy velmi těžké. Stejně tak jako je těžké se napojit na sebe a zjistit, co vlastně chceme. Skrze karty k ženě promlouvá hlavně její srdce…,“ říká o kartách jejich tvůrkyně Kateřina Rae.

Kateřina Rae je snová koučka. Sny jsou pro ni tím nejpřirozenějším nástrojem, jak se uzdravovat a řešit například i podnikání. Ve svém životě zažila jak hlubokou temnotu, tak i radost a život v harmonii. Ze snů čerpá inspiraci pro psaní divadelních her i knih a řeší díky nim i složité životní situace. Byly velkým zdrojem i pro tvorbu Karet pro život.

Součástí karet je 6 meditací a 10 praktických přednášek.

Cena karet: 850 Kč včetně poštovného

Karty můžete zakoupit zde: https://www.dreamreel.cz/karty-pro-zivot/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *