Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pitíZábava

Pupp-Up Food Fest poprvé v Grandhotelu Pupp

Věhlasný Grandhotel Pupp nabídne premiérový ročník festivalu pro všechny vyznavače kvalitního jídla a nápojů. První Pupp-Up Food Fest proběhne v pátek 13. a v sobotu 14. května v prostorách před grandhotelem.

Lidé si užívají možnosti se setkávat, baví je společnost a první slunečné dny probouzejí chuť pobýt s přáteli, známými a sdílet s nimi zážitky. Grandhotel Pupp nabízí nespočet rozmanitých akcí a vzhledem k oblíbenosti našich tradičních podzimních Slavností vína jsme se rozhodli nabídnout jak hostům grandhotelu, tak místním novinku v podobě food festivalu. Jejich popularita nabírá na oblibě, je to pro nás logický krok, neboť co jiného spojí lidi více, než dobré jídlo a pití,“ komentuje zrod Pupp-Up Food Festu Jindřich Krausz, generální ředitel Grandhotel Pupp.

Food festival představí umění kuchařů z celé České republiky 
V čele s šéfkuchařem Ladislav Dvořákem dá nahlédnout pod pokličku umění asijského street foodu kuchařský tým pražského Tamarind Tree. Ladislav Dvořák díky svým cestám a stážím po Asii a kuchařským zkušenostem z asijských restauracích u nás i zahraničí dokáže vyladit chuť do posledního detailu. Asijskými rytmy se mohou nechat unést rovněž návštěvníci Pupp-Up Food Festu; v nabídce pokrmů nebudou chybět vyhlášené Dim Sum knedlíčky anebo Pork bun alias bůčkové nebe.

Pro příznivce italské kuchyně bude na místě možnost ochutnat jednu z nejlepších pizz, které si momentálně můžeme v Čechách vychutnat. Ital Francesco Gallucci, majitel bistra Le Pizze di Frankie, přiveze do Varů své nadýchané pizzy z vláčného těsta, jejichž chuť je dokonalá!

Dalším lákadlem festivalového menu je profesionální kuchař se zkušenostmi z luxusních restaurací a hotelů nejen u nás, ale i v zahraničí – Radek Příhonský poskytuje privátní gastronomické služby na nejvyšší úrovni a jeho krédem je špičková gastronomie připravená z nejlepší surovin, jež dodají pocit opravdu výjimečného gurmánského zážitku.

Gurmánské zážitky však slibují také pochoutky ze sladké kuchyně. Své rolovací umění předvede zmrzlinárna Rolls Bros, která přímo před zájemci naseká a na mrazicí desce smíchá vybrané suroviny, aby se všechny výborně chutě propojily. Následně zmrzlinu sroluje a celý zážitek z přípravy bude korunovat samotná konzumace.

Vyjma výše uvedených se návštěvníci food festivalu mohou těšit i na mnohé další. Své zastoupení bude mít na Pupp-Up Food Festu i Ondřej Koráb, šéfkuchař Grandrestaurantu v Puppu.

Vstupné je zdarma, degustace za žetony
Vstupné na festival je zdarma a pokrmy se budou platit žetony, které jsou v hodnotě 50 korun. Zájemci mohou využít zvýhodněnou cenu žetonů v předprodeji na portálu GoOut; 5 kusů žetonů za 230 korun anebo 10 kusů žetonů za 450 korun.

Jídla budou podávána na zálohovaný porcelánový talíř, který po použití vymění servis vždy za čistý. Talíř s jedinečným designem je možné si následně ponechat jako unikátní suvenýr.

Pupp-Up Food Fest 
pátek 13. 5. 2022 14:00–21:00
sobota 14. 5. 2022 12:00–21:00
Vstupenky: Pupp-up Food Fest 2022 | Vstupenky na festival 13. 5. – 14. 5. 2022, Karlovy Vary | GoOut

Foto: archiv Pupp-Up Food Fest 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *