Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Voyo ordinuje napětí, lásku a vztahy i během léta: Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 budou uváděny i během července a srpna

Příznivci seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se mohou radovat. S oblíbenými hrdiny ve zcela nových příbězích se budou setkávat i během celého července a srpna. Každý čtvrtek jim na Voyo bude k dispozici nový díl Ordinace. 

„Tímto krokem reagujeme na neutuchající zájem diváků o seriál Ordinace v růžové zahradě 2, který se za sedmnáct let své existence stal doslova fenoménem a od září loňského roku také jednou z vlajkových lodí Voyo. Poprvé v historii Ordinace tak mezi jednotlivými sezonami nenastává letní pauza a diváci se tak mohou těšit každý čtvrtek na nový díl,” říká programová ředitelka TV Nova Silvia Majeská.

Na co se diváci Ordinace mohou těšit konkrétně? Na rozehrání zcela nových dějových linek, z nichž jedna bude dramatická a tři letně odlehčené, plné lásky, flirtu, intrik a humoru. Na Martina Zounara, Mahulenu Bočanovou, Lukáše Hejlíka, Patricii Pagáčovou, Romana Štabrňáka, Roberta Jaškówa, Markétu Děrgelovou a další.  Velkou roli kromě nich budou tentokrát hrát mobilní seznamovací aplikace a nejmladší část fanoušků Ordinace jistě potěší herecká účast jednoho z účastníků populární reality show TV Nova.

Foto: archiv TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *