Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Nechte se hýčkat kvalitní francouzskou kosmetikou Nuxe, Purresentiel, Mustela, Physicians Formula a Novexpert 

Objevte kosmetické novinky od značek Nuxe, Purresentiel, Mustela, Physicians Formula a Novexpert a nechte se hýčkat kvalitní kosmetikou, kterou si vaše pleť zamiluje.

Puressentiel 
je francouzská rodinná značka na bázi aromaterapie, jejíž posláním je poskytovat přírodní, účinnou a etickou volbu pro zdraví a pohodu.

Produkty jsou navrženy lékařskými odborníky a nabízí 100% čisté a organické esenciální oleje a rostlinné produkty. Produkty Puressentiel jsou vyráběny pro každodenní použití pro celou rodinu.

NUXE
je francouzská značka, vhodná pro všechny typy pokožky, pro ženy i muže, a proto je oblíbená po celém světě. Klade důraz na používání přírodních ingrediencí, jejichž základem jsou extrakty z rostlin. Kombinuje v sobě jedinečnou sílu přírody s účinností vědy.

Všechny produkty jsou navrženy a vyrobeny ve Francii tak, aby splňovaly požadavky farmaceutické kvality a obsahovaly aktivní látky přírodního původu. Se 45 patenty byl NUXE dvakrát odměněn společností Inpi za strategii výzkumu a vývoje. První produkt této značky, který se stal hitem je suchý olej.

Mustela
Mustela® péče přírodního původu pro celou rodinu, pro děti od narození, která je šetrná k naší planetě a zároveň pečuje o všechny typy pokožky.

Přípravky jsou obohaceny o patentované přírodní složky, které jsou klinicky testovány pod pediatrickým a dermatologickým dohledem. Mustela® pečuje o pokožku dětí a maminek již od roku 1950.

Physicians Formula
Značku Physicians Formula založil již v roce 1937 alergolog Dr. Frank Crandall pro svou manželku, která trpěla lupusem a toužila po make-upu, který by byl vhodný pro její citlivou pleť. Všechny produkty Physicians Formula proto musí vyhovět přísným požadavkům, aby mohly být označené za hypoalergenní a bezpečné pro citlivou pleť i oči. Physicians Formula není testována na zvířatech. Physicians Formula nabízí široké portfolio produktů.

Vyzkoušejte například ikonický bronzer s máslem MURUMURU, organické řasenky ORGANIC WEAR vhodné i pro nositelky kontaktních čoček nebo rtěnky THE HEALTHY LIP VELVET FINISH s vysokým obsahem pigmentu.

Novexpert 
Špičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s předními vědci a lékaři. Propojuje sílu přírody s moderními technologiemi a poznatky z dlouholetých výzkumů vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky, které se přirozeně nacházejí v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené.

Produkty Novexpert obsahují pouze 100% přírodní látky, které pokožka snadno přijímá. Jsou čisté, bezpečné a hypoalergenní. Neobsahují žádné konzervační látky ani látky živočišného původu. Mohou je používat i těhotné a kojící ženy. Kvalitu kosmetiky Novexpert potvrzuje certifikace ECOCERT.

Produkty můžete zakoupit v síti lékáren Dr. Max www.drmax.cz.

Foto: diparlux.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *