Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Jarní sezona Ordinace vrcholí: Odlétají balonem. Znamená to pro Alenu a Ondru happy end?

Již tento čtvrtek 28. července čeká diváky na Voyo finále jarní sezony Ordinace. Její hlavní dějové linky se završí, aby hned příští týden, ve čtvrtek 4. srpna, mohly být v premiérových dílech rozehrány příběhy nové. Největší překvapení si na závěr sezony tvůrci připravili pro Michaelu Badinkovou a Jiřího Böhma. Let horkovzdušným balonem. Jak herci prožívali natáčení adrenalinové scény? Ani pro jednoho to nebylo zcela jednoduché. 

Doktorka Alena Mázlová a student medicíny Ondřej Berkovec. I když se znají jen pár měsíců, zažili si toho spolu hodně. Nejprve ona přišla o manžela, všemi milovaného Čestmíra. Poté se do sebe zamilovali a nikdo, včetně jich dvou, to nechápal. Ona čerstvá vdova, on o dost mladší medik. Přesto svou lásku nebrali na lehkou váhu a rozhodli se za ni bojovat. Sdíleli domácnost, společně vychovávali tři děti, několikrát se rozešli a zase dali dohromady. A neustále čelili nedůvěřivým komentářům okolí. On pak onemocněl, ona potratila. Přesto to nevzdali, i když ani jeden neví, co bude dál. Stíny Aleniny  minulosti jsou všudypřítomné…

Aspoň na chvíli ti dva šťastný konec zažijí. Alena pro Ondru jako překvapení přichystá romantický let balonem. Letí v něm sami dva, milují se a doufají.

Na rozdíl od seriálových postav ale jejich herečtí představitelé při natáčení scény moc velkou romantiku nezažívali. „Já jsem měl hodně smíšené pocity, mám totiž strach z výšek. Pamatuju si, že ten den navíc nebyly úplně ideální podmínky pro vzlétnutí, pořád se čekalo. Nakonec se to povedlo a musím přiznat, že ve finále to nebylo tak zlé. Nicméně v hlavě mi stále jelo: Mysli na situaci, ne na tu výšku! Bylo těžké se soustředit, ale Míša mi byla velkou oporou, takže se to dalo zvládnout a nakonec jsem si to užil i já. Asi zafungoval adrenalin,“ vzpomíná na natáčení Jiří Böhm. 

Michaela Badinková ho doplňuje: „Na natáčení jsme se všichni strašně těšili, protože se točilo v exteriérech. Hodně točíme v ateliérech, takže let balonem byl wow, bylo to úžasné. Drobné komplikace ale nastaly – točilo se v údolí, kde nebyl úplně příznivý vítr. Na to, aby balon vzlétl, jsme čekali minimálně hodinu a půl s tím, že jsme vůbec nevěděli, jestli se scéna povede. Takže toto bylo to napínavé.” A se smíchem dodává: „Pravdou je, že Jirka trochu respekt z toho všeho měl.”

Vypadá to, že Michaela adrenalinovým zážitkům holduje, ale je tomu skutečně tak? „Adrenalin nesnáším! Ale v letu balonem jsem asi viděla určitou romantiku. Nemám ráda rychlost, ovšem u toho vznášení balonu mi přišlo, že je to pomalé až moc. Jinak se ráda potápím, ale třeba lyžovat moc neumím, začala jsem se učit pozdě. Všem radím, aby se takové věci učili v dětství, protože čím je člověk starší, tím víc do toho začne cpát hlavu a přestane přirozeně poslouchat tělo,” říká.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *