Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

V Hard Rock Cafe Praha proběhne pocta Freddiemu Mercurymu

Hard Rock Cafe Praha se jako každý rok zúčastní celosvětové akce s názvem Freddie For A Week, jenž je poctou slavné hudební legendě Freddiemu Mercurymu. Akce bude probíhat od 1. 9. do 7. 9. 2022 a během tohoto týdne bude v HRC k dostání speciální drink Killer Queen nebo charitativní merch, z jehož prodeje půjde část zisku na nadaci Mercury Phoenix Trust založenou několika členy kapely QUEEN na boj s AIDS a HIV.

Vrcholem týdne pak bude pondělí 5. září, den Mercuryho nedožitých 76. narozenin, kdy v Hard Rocku zahraje od 21:30 do 1:00 hodin DJ hudební set kapely Queen, na místě bude po celý den k dispozici taky fotokoutek s tematickými rekvizitami. Od 1. do 7. září barmani hostům umíchají speciální drink Killer Queen z mandarinkové vodky, ananasového džusu, spritu a koření. V Rock Shopu budou v prodeji trička a piny s podobiznou Freddieho Mercuryho. Patnáct procent z prodeje charitativního merche poputuje na organizaci Mercury Phoenix Trust, která od roku 1992 bojuje proti HIV / AIDS po celém světě.

Další informace a možnost rezervace na: https://www.hardrockcafe.com/location/prague

O Mercury Phoenix Trust:
Nadace Mercury Phoenix Trust byla založena Brianem Mayem, Rogerem Taylorem a jejich manažerem Jimem Beachem k uctění památky legendárního zpěváka rockové kapely Queen FREDDIEHO MERCURYHO, který zemřel na AIDS v roce 1991. V posledních 21 letech nadace věnovala jeho jménem více než 17 milionů dolarů v rámci více než 1000 projektů na účely celosvětového boje proti HIV/AIDS. Pro další informace o Mercury Phoenix Trust navštivte www.mercuryphoenixtrust.com.

O Hard Rock®:
Hard Rock International (HRI) operuje v 70 státech s 265 provozovnami zahrnujícími hotely, kasina, Rock Shop® a restaurace. V roce 2020 se společnost rozrostla také o divizi Hard Rock Digital zaměřující se na online retail sázkových kanceláří a interaktivních her. Počínaje kytarou Erica Claptona, Hard Rock dnes vlastní světově nejcennější sbírku hudebních memorabilií obsahující více než 86 000 předmětů, které jsou vystaveny v provozovnách po celém světě. V roce 2020 udělil časopis Forbes společnosti Hard Rock International titul nejlepšího zaměstnavatele pro ženy a také ocenění Land Operator of the Year v rámci Global Gaming Awards. V roce 2021 společnost Hard Rock International získala ocenění Forbes jako Top Employer in the Travel & Leisure, Gaming, and Entertainment Industry a rovněž ji společnost Deloitte Private a The Wall Street Journal označila za nejlépe spravovanou společnost v USA. V roce 2019 byla firma oceněna jako jedna z nejlepších korporátních zaměstnavatelů v Americe v anketě časopisu Forbes America’s Best Large Employers a také číslo jedna v J.D. Power’s 2019 North America Hotel Guest Satisfaction Study (studie o spokojenosti hostů) mezi luxusními hotelovými řetězci. Destinace Hard Rock se nacházejí v největších světových metropolí, včetně dvou nejúspěšnějších vlajkových lodí na Floridě, jež jsou domovem prvního Guitar Hotelu® v jižní Floridě, kde se také nachází sídlo společnosti. Značka je vlastnictvím mateřské společnosti HRI The Seminole Tribe of Florida. Pro více informací o Hard Rock International navštivte www.hardrock.com nebo shop.hardrock.com.

Zdroj a foto: Hard Rock Cafe Praha

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *