Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiZábava

Oslava Halloweenu v Hard Rock Cafe Praha: hosté v kostýmu dostanou drink zdarma, pro děti bude připraven zábavný program.

I letos si pražská restaurace Hard Rock Cafe připravila bohatý halloweenský program. Oslavy Halloweenu začnou na Malém náměstí v Domě u Rotta, kde se HRC nachází, už odpoledne. Od 16 do 18 hodin zde bude připraven program pro rodiny s dětmi. Nebude chybět možnost vydlabat si dýni, malování na obličej nebo dětské menu zdarma k hlavnímu chodu pro děti od 4 do 10 let. Navíc každé dítě, které dorazí v kostýmu, dostane balíček sladkostí jako dárek.

Od 18 hodin se rozjede halloweenský mejdan pro dospělé. Každý host, který dorazí v masce, dostane welcome drink zdarma, na pódiu HRC zahraje DJ, na místě bude připravena fotostěna s tematickými rekvizitami. Po celý den se návštěvníci mohou těšit také na vyzdobený interiér restaurace nebo obsluhující v kostýmech.

Více informací a rezervace na: https://www.hardrockcafe.com/location/prague/

Zdroj a foto: Hard Rock Cafe Praha

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *