Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Oslavte Den vzniku samostatnosti tím nejlepším, co první republika inspirovala – Božkov Republica

Dvacátý osmý říjen je pro nás, Čechy, významný den. Právě 28. 10. 1918 se totiž Československo po rozpadu Rakousko-uherské monarchie stalo hrdým a nezávislým státem. Historie na tuto éru vzpomíná jako na „první republiku“. A je to právě první republika, se kterou se pojí nejen pojmy jako elegance, šarm a národní hrdost, ale i poctivé řemeslo, český um a pracovitost. Tyto ryze české hodnoty inspirovaly také značku Božkov k vytvoření portfolia výjimečných třtinových destilátů Božkov Republica, které v sobě snoubí prvorepublikové hodnoty a vysoce kvalitní ingredience.

Připijte si na Den vzniku československé samostatnosti tím nejlepším z éry první republiky – prvorepublikovými třtinovými destiláty Božkov Republica. Jedinečný Božkov Republica Exclusive vás pohladí svou jemnou a lehce nasládlou chutí s tóny sušeného ovoce, ořechů a vanilky. A pokud dáváte přednost něčemu sladšímu, ochutnejte například medový rumový likér Božkov Republica Honey, který obsahuje poctivý včelí med, nebo si vychutnejte rumový likér Božkov Republica Espresso.

Slavnostní prvorepublikové „božkovské“ drinky:
Božkov Republica Exclusive
Tento výjimečný blend až 8letých třtinových destilátů s tóny vanilky, ořechů a sušeného ovoce si nejlépe vychutnáte jen tak v jeho čisté podobě nebo na ledu. Nalijte sobě i svým přátelům skleničku prvorepublikové elegance a připijte si na Den vzniku samostatné Československé republiky.

Božkov Republica Espresso&Tonic
Elegantní rumový likér ořechové barvy s vůní a chuťovými tóny čerstvě připravené kávy Espresso – Božkov Republica Espresso si můžete vychutnat při pokojové teplotě samotný nebo v kombinaci s tonicem a kapkou limety podávaný na ledu, a to nejen při oslavách ve vašem oblíbeném baru, ale i v pohodlí doma s vašimi přáteli.

Božkov Republica Honey&Lemon
Medový rumový likér Božkov Republica Honey chutná skvěle samotný i jako součást míchaných drinků. Připravte si pro své blízké v tento výjimečný den něco extra a připijte si s nimi na Den vzniku samostatnosti s osvěžujícím drinkem Honey&Lemon. Stačí, když do vysoké sklenice vložíte led, přilijete 4 cl Božkov Republica Honey, 15 cl citronové limonády a ozdobíte plátkem limetky.

TIP: BOŽKOV REPUBLICA HONEY
Elegantní rumový likér Božkov Republica Honey v sobě odráží prvorepublikové hodnoty – řemeslnost, poctivost, eleganci a hrdost, které nás, Čechy, dělají takovými, jací jsme. Kombinuje v sobě vysoce kvalitní karibské rumy a poctivý včelí med. Zaujme vás svou zlatavě hnědou barvou a při prvním doušku si vychutnáte nasládlou chuť rumu a lahodného včelího medu. Nejlépe si ho vychutnáte samotný v pokojové teplotě nebo na ledu. Doporučená cena: 339,- Kč/0,7l, obsah alkoholu: 35%. K dostání na www.bartidahop.cz

Zdroj a foto: www.bozkov.cz, STOCK Plzeň-Božkov

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *