Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Pohádkové probuzení: Noční krém Superfood Midnight Facial vykouzlí krásnou pleť hned po ránu

Novinka na českém trhu od značky ELEMIS je prebiotický noční krém Superfood Midnight Facial. Tento luxusní krém s gelovou texturou působí přes noc a díky tomu přináší krásnou pleť hned po ránu. Produkty řady Superfood využívají sílu takzvaných superpotravin, které jsou plné vitamínů, minerálů a prebiotik s hydratačním a obnovujícím účinkem pleti.  

Luxusní noční krém Superfood Midnight Facial je speciálně navržen pro intenzivní péči o pleť během noci, kdy dochází k její regeneraci. Proniká hluboko do podkoží, obnovuje síť kolagenových vláken a díky svým hydratačním účinkům redukuje viditelné známky únavy a pomáhá vyrovnat tón pleti. Pleť je po něm zářivá a plná hydratace. „Superfood Midnight Facial Cream je vynikající volbou pro každého, kdo hledá intenzivní noční krém, který pomáhá udržovat zdravou hydratovanou pokožku. Díky lehké textuře se příjemně aplikuje a okamžitě se vstřebává do pokožky. Je vhodný pro všechny typy pleti, a tak věřím, že si najde spoustu spokojených zákaznic také v České republice,“ říká Hubert Pelka, ředitel značky Elemis pro střední a východní Evropu.

Řada Superfood produktů je tvořena přírodními složkami jako jsou výtažky z exotického ovoce a květů, které pleť hydratují, zjemňují a poskytují jí bohatý zdroj vitamínů a minerálů.

Noční výživný krém Superfood Midnight Facial dodává pleti všechny potřebné látky a je vyroben z nejkvalitnějších přírodních ingrediencí. Jsou jimi superpotraviny jako kakaové máslo, výtažek z květů banánovníku nebo camu camu – ovoce, které je bohaté na vitamín C a je známe pro své antioxidační účinky. Kakaové máslo obsahuje vysoké množství omega 6 a 9 mastných kyselin, které dodávají pokožce nezbytnou hydrataci. Květy banánovníku jsou pak bohatým zdrojem vlákniny, vitamínů a minerálů. Noční krém také obsahuje hyaluronovou kyselinu, která pomáhá udržovat vlhkost v pokožce. Cena: 1 320 Kč, 50 ml

O značce Elemis
Od svého založení v Londýně roku 1990 se značka Elemis stala ikonickým symbolem pro nejvíce inovativní luxusní kosmetickou značku. V roce 2014 získala své první ocenění CEW pro nejlepší britskou značku a v roce 2020 byla dokonce jmenována deníkem Sunday Times nejlepší prémiovou značkou kosmetiky. Celkem se honosí 439 oceněními celosvětově.

Zdroj a foto: Elemis

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *