Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Souboj na talíři live: Forejt, Kašpárek, Punčochář a Pohlreich pod jednou střechou!

Kdo by nechtěl ochutnat skvělé jídlo z více než 10 restaurací, které znáte z pořadů TV Nova, jako jsou MasterChef Česko, Souboj na talíři nebo Pohlreichův souboj restaurací. A mezi ochutnáváním se také moci setkat s jejich hlavními hvězdami, které v Česku patří mezi významné kuchaře, a to s Přemkem Forejtem, Radkem Kašpárkem, Janem Punčochářem a Zdeňkem Pohlreichem?

Souboj kuchařů
„Rádi bychom všechny milovníky kvalitního jídla pozvali do pražského O2 universa, kde se 20. a 21. ledna 2024 bude konat velký prémiový food festival Souboj na talíři live. Během obou víkendových dnů bude moci každý nejen nahlédnout pod pokličku našich nejlepších kuchařů, ale hlavně i ochutnat a sám posoudit, kdo z nich vaří opravdu nejlépe. Navíc hosté zažijí souboje vaření těch největších kulinářských hvězd současnosti,“ říká Robert Schaffer, CEO ve společnosti Bestsport, a.s.

Kromě přehlídky nejlepších gastro podniků Česka a ochutnávání kulinářských zázraků se hosté mohou těšit i na bohatý doprovodný program a známé tváře z oblíbených pořadů a seriálů TV Nova. Besedy, workshopy i autogramiády. Na své si přijdou i děti, pro které bude připravený hlídaný dětský koutek.

„TV Nova se od samého začátku svého vysílání věnuje produkci kulinářských pořadů a i díky ní se gastro scéna Česka velmi vyvinula. Z dobrých kuchařů jsou velké celebrity, z chození do restaurací se stala společenská událost, výborné podniky vyrostly po celé republice, a velká část diváků se začala zajímat o jídlo komplexněji. Věřím, že pomáháme lidi učit, jak se kvalitně a udržitelně stravovat. Proto je logické, že jsme se rozhodli uspořádat food festival, kde chceme našim divákům nabídnout jídla známých výborných kuchařů a zprostředkovat jim setkání s hvězdami z vysílání,“ uvádí Jakub Strýček, ředitel marketingu TV Nova.

Michelinské hvězdy
Gastronomický svátek, festival Souboj na talíři live svojí přítomností obohatí i 3 hvězdami michelin oceněný kuchař Jacob Jan Boerma. Ten bude vařit v samostatné restauraci “VIP Gourmet Experience“ a na jeho menu bude možné si zakoupit vstupenku. Boerma do svých kreativních pokrmů vkládá zkušenosti z různých koutů světa, a to například Asie nebo Skandinávie. Určitě se vyplatí ušetřit si peníze za cestu do jeho výjimečné holandské restaurace, a ochutnat jeho výjimečné pokrmy u nás v Praze.

Pokrmy od šéfkuchařů
Boerma nebude jediným kuchařem, od kterého budou moct lidé ochutnat pokrmy. Vařit pro návštěvníky budou výteční kuchaři z restaurací Dejvická 34, Eska, Červený jelen, Sia, SaSaZu, Molo Lipno, MG Restaurant, Silq či Grandrestaurant z Grandhotelu Pupp.

Prodej vstupenek odstartoval ve čtvrtek 15. června. Cena lístku je 690 Kč a součástí vstupného je i konzumace v hodnotě 300 Kč.

Zdroj a foto: TV Nova

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *