Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Be Nice – představuje originální sešity nejen pro školáky

Ekologické papírnictví Be Nice pro vás připravilo novinku v podobě originálních sešitů velikosti A4 a A5. Sešity se nabízí ve čtyřech barevných provedeních, v různých designech s “cool” nápisy, aby zajujaly starší děti i dospělé.

Sešity jsou vyrobené z kvalitního recyklovaného papíru a použité barvy splňují normy REACH. Každý sešit má 30 listů, které jsou uvnitř jemně tečkované, aby vám pomohli udržet písmenka pěkně v řádku. Sešity se hodí do školy pro děti od 3. třídy anebo pro všechny ostatní na zapisování poznámek a nápadů.

Originálních designů se tradičně ujala výtvarnice Bára z Nikolajky, která s papírnictvím spolupracuje od samého začátku.

Kromě této novinky má papírnictví Be Nice ve stálé nabídce i sešity pro maldší školní děti, které byly vytvořené ve spolupráci s učiteli tak, aby vyhovovaly potřebám malých školáků. Tyto sešity jsou v různých atraktivných designech a jsou buď linkované nebo bez linek.

Cena sešitu A5: 120,- Kč (30 listů)
Cena sešitu A4: 170,- Kč (30 listů)
Cena sešitu pro mladší školáky A5: 50 (20 listů)
Cena sešitu pro mladší školáky A4: 70 Kč (20 listů)

Zdroj a foto: www.benice-shop.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *