Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Zklidňující péče pro citlivou pleť. Naboostujte svou pleť vitamíny, aby zářila

Je vaším snem chlubit se mladou, zdravou a svěží pokožkou? Pak si vyberte z produktů značky Orlane, které vám pomohou na cestě k vašemu cíli. Unikátní složení všech přípravků Orlane napravuje citlivou, vnějšími vlivy unavenou pleť.

Volá vaše citlivá pleť o pomoc, pne a je již na pohled vysušená? Pak potřebuje masku a hydratační krém. Intenzivní nálož látek, které ji uvedou do původního stavu, dodají jí mladistvý jas, a především budou vyživovat epidermis tak, že se do podobného stavu už nikdy nedostane. Každá žena touží po zdravé a krásné pleti, která jí sluší. Problém je, že nedokonalosti vznikají náhodně, kvůli vnějším i vnitřním vlivům, na vině je také civilizační stres.

Program Oligo Vitamin Orlane je určen pro suchou a citlivou pleť. Mimořádně jemná kosmetická péče, speciálně zaměřená na reaktivní křehkou pleť, která není schopna akceptovat běžné kosmetické přípravky. Laboratoře Orlane vyvinuly exkluzivní komplex Cellular Life, který jim umožnil poznat a pochopit základní úlohu výživných mikročástic pro život buněk. Díky tomu vznikla tato kosmetická řada, která pleti dennodenně dodává přesnou dávku celkem 46 základních elementů (stopových prvků, vitamínů, aminokyselin a minerálů) pro udržení zářivé pleti po celých 24 hodin. Vaše pleť bude vitálnější, zdravější a mnohem odolnější. Každá pleť, i ta nejcitlivější, může být zářivá, jemná a příjemná.

Špičkové výrobky luxusní kosmetiky Orlane obsahují proslulý patentovaný rostlinný komplex Orlane B21 Bio-Energic, který stimuluje buněčnou energii, regeneruje, zpevňuje a hydratuje. Podstatou této kosmetiky je zásobit pleť energií potřebnou k zajištění jejích přirozených funkcí. Tento rostlinný komplex dodává buňkám pleti všechno, co potřebují, aby mohly fungovat jako buňky mladé pleti. Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a boji proti stárnutí. Vyzkoušejte:

Oligo Antioxidant krém, orlanecz.com, 2020 Kč
Antioxidační krém pro rozjasnění a vitalitu pleti lze doporučit pro všechny typy pleti, včetně té nejcitlivější, neboť je hypoalergenní. Dosyta vyživí pleť, dodá jí potřebnou vitalitu a viditelný jas. Pleť posiluje i ochraňuje zároveň. Má příjemnou gelovou a svěží texturu. Rozjasňující antioxidační pleťový krém Orlane se pyšní zcela novým komplexem aktivních látek Cellular Life čili „buněčný život“, získaným z granátového jablka. Ten přináší pleti všechny esenciální prvky nezbytné pro zdravý vzhled (8 oligoprvků, 12 vitamínů a 7 minerálních látek). Jeho součástí je také výtažek z pohanky, která má silné antioxidační účinky a je ochranným štítem pleťové bariéry. Dále obsahuje výtažek z houby, která detoxikuje buňky pleti. Použití: Nanášejte ráno a večer na pleť důkladně vyčištěnou Micelární vodou nebo Revitalizujícím mlékem a lotionem řady Oligo Vitamin. Aplikaci provádějte širokými tahy přes celý obličej s výjimkou očních kontur.

Oligo Light Pleťový krém, orlanecz.com, 1915 Kč
Tento zklidňující a ochranný krém pro rozjasnění a vitalitu, který je navíc hypoalergenní, lze použít na všechny typy pleti, včetně té nejcitlivější. Je vhodný na den i noc pro pleť libovolného věku. Ochraňuje citlivou pleť a účinně působí proti známkám podráždění. Pleť je po něm maximálně vyživená, vyrovnaná a posílená. Vrátí se jí jemnost, měkkost a odpočatý vzhled. Lehký zjemňující krém řady Oligo Vitamin kosmetické značky Orlane se pyšní zcela novým komplexem aktivních látek Cellular Life čili „buněčný život“, získaným z granátového jablka. Ten přináší pleti všechny esenciální prvky nezbytné pro zdravý vzhled (8 oligoprvků, 12 vitaminů a 7 minerálních látek). Jeho součástí je také rostlinný výtažek, který působí proti známkám podráždění a ochraňuje citlivou pleť. Použití: Nanášejte ráno a večer na pleť důkladně vyčištěnou Micelární vodou nebo Revitalizujícím mlékem a lotionem. Při aplikaci se vyhněte očním konturám.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Zdroj a foto: www.orlanecz.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *