Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Sport

Online jóga s meditacemi podpoří tělo i mysl. Fitshaker odstartuje sérii cvičení již 6. listopadu

Online fitness Fitshaker spouští podzimní výzvu s názvem Harmonie duše a těla. Kombinace jógy a pilates cvičení přispěje k lepší flexibilitě, rovnováze i držení těla, zatímco doprovodné účinné meditace pomohou k uvolnění a vyčistění mysli. Pětitýdenní cvičení začne v pondělí 6. listopadu. Hosty v jeho průběhu budou například neuropsycholog PhDr. Robert Krause nebo kouč lidí Zoltán Demján.

Každý den čekají na registrované účastnice půlhodinová cvičení jógy či pilates, lehčí verze pro začátečníky i obtížnější pro pokročilé. Sestavami pro správné držení těla, flexibilitu a rovnováhu budou provázet zkušené trenérky, jako například Zuzka Klingrová nebo Lenka Velínská.

Součástí výzvy budou i jednoduché, ale extrémně účinné hluboké meditace. Jedná se o skvělý nástroj umožňující zbavit se negativních emocí, dostat se do svého středu a pročistit svou mysl. Mimo to na účastnice každý týden čekají i podnětné rozhovory s odborníky věnované tématům, která je nejvíce zajímají.

Důraz bude opět kladen i na stěžejní motivaci s cílem dokončit tuto výzvu, a to s maximálním možným účinkem. Účastnice se proto mohou těšit i na podporu žen v rámci uzavřené komunitní skupiny na Facebooku, ale také pravidelné newslettery.

 „Naše podzimní výzva je mnohem více zaměřená i na psychiku člověka. Účastnicím mimo jiné poradíme, jak zvládat stres a jak si vytvořit vnitřní pohodu. Mnoho zkušeností a rad v této oblasti přidají naši vzácní hosté. Nejednoho z nás možná překvapí, jak moc jsou dospělé vztahy ovlivněny dětstvím, a věnovat se budeme i tomu, jak se ve svém těle cítit krásná nebo jak si udělat pořádek ve svém domě i v sobě,” popisuje blížící se výzvu Peter Švaral, CEO platformy Fitshaker.

Fitshaker výzva Harmonie duše a těla začíná 6. listopadu a potrvá 35 dní. Všechna cvičební videa budou dostupná v aplikaci i na webu. Celý obsah výzvy mají stávající předplatitelé zdarma, neregistrovaným stačí pro zapojení do výzvy aktivace členství, které činí 249 Kč/ měsíc.

Do výzvy je možné se zapojit na tomto odkazu: harmonickavyzva.cz

Zdroj a foto: Fitshaker

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *