Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

🎄 Vánoce

Kartoons nabízí dárky s příběhem

Dárek, který potěší nejen svým designem, ale také příběhem. Kartoons je známý výrobou interiérových doplňků, osvětlení a obalů z recyklovaného kartonu a je rozhodně skvělým tipem na vánoční potěšení

Zakladatel Kartoons, Vojta Beránek, se rozhodl dokázat, že karton nemusí sloužit jenom jako krabice, ale může se stát materiálem pro výrobu netradičního a plně funkčního nábytku. Výsledkem je široká škála originálních produktů, od drobných dekorací až po jídelní stoly.

Jedním z tipů na vánoční dárek je kasička Oink. Toto prasátko, vyrobené z recyklovaného kartonu nejvyšší kvality, pomáhá spořit peníze a šetřit přírodu. Magnety uvnitř kasičky zajišťují, že není třeba ji rozbíjet, až dojde na zúčtování. Kartoons klade důraz na šetrnost k životnímu prostředí, práci s recyklovaným materiálem a ryze českou výrobu. Každý kus je ručně vyráběný. Takže, co prasátko, to originál.

„Chceme ukázat, že recyklovaný karton může být nejen funkční, ale také esteticky atraktivní. Naše produkty jsou dokonalým dárkem pro ty, kteří hledají něco unikátního a zároveň chtějí podporovat udržitelnost a místní výrobce,” říká Vojta Beránek, zakladatel Kartoons.

Zdroj a foto: Kartoons

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *