Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zvířata

Udělejte si se svým chlupáčem skvělé Vánoce!

Víte, o co by si napsal Ježíškovi váš chlupáč? Zřejmě tušíte, že by se mohlo jednat o roční zásobu tenisových míčků nebo nekonečný box pamlsků. A čím udělat radost sobě? Zkušení chovatelé a výrobci psí stravy a doplňků z Løype vám přemýšlení chtějí ulehčit, a proto přináší devět skvělých tipů, které udělají na Vánoce radost jak vašemu čtyřnohému parťákovi, tak i Vám. Už vidíte sebe i Vašeho psa s rozzářenýma očima při cupování obalů pod stromečkem? My taky!

Vánoce se blíží a je jasné, že i Vašemu čtyřnohému členu rodiny přistane pod stromečkem nějaký ten dárek. Na rozbalování dárků se někteří psi těší stejně jako malé děti a tento radostný čas u rodinného krbu si vyloženě umí užít, stejně jako páníčci následovný úklid minipapírků. V Løype dali dohromady pár tipů, které si můžete pod stromeček pro radost Vaši i Vašeho pejska pečlivě zabalit.

Vánoční dárky pro páníčka
Nedatovaný diář Løype
Je libo diář, kam si můžete zaznamenávat cvičáky, závody, semináře, ale i schůzky, oslavy nebo školu? Pejskařský, ale stylový, plný prostoru na vaše plány a taky tipů na výlety a aktivity se psem. Je k dostání v přírodní hnědé nebo tmavě modré variantě.

Člověko-psí lékárnička Løype
Na výlety, na dovolené, ale klidně i na doma. Správné ošetření (a Váš klid) pomůže psovi zážitek ze zranění ustát bez stresu a nevytvoří mu špatnou zkušenost. A když si lékárničku dovybavíte lidskými, volně dostupnými léky, máte z toho 2v1 pro psa i pro člověka. Je kompletně vyrobená v Čechách – od náplastí až po obal. Obsahuje i manuál první pomoci pro psa přímo od veterináře. Obal je z pevného odolného softshellu, takže vydrží všechna Vaše dobrodružství. Obsahuje 2 psí botičky od značky Non-stop dogwear i seznam léků, které jsou volně prodejné, a které si můžete do lékárničky doplnit.

Stylový pamlskovník
Kolem pasu nebo přes rameno? Je to na vás! Pamlskovník můžete vzít jak do lesa, tak do města. Má dvě kapsy – jednu na zip na Vaše cennosti, druhou na gumu na pamlsky. Je vyroben z odolného softshellu, je voděodolný a oděruvzdorný.  Vyrobený s láskou v Jizerských horách.

Vánoční dárky pro spokojeného psa
Hromada pamlsků
Nejen tak ledajakých pamlsků! Jsou vyrobené v Čechách z lokálních surovin a navíc jednodruhových. Takže můžete vybrat, co má váš pes nejradši nebo jich nakombinovat víc. Pamlsky také čistí chrup, posilují žvýkací svaly a mají pozitivní vliv na trávení. Jsou bez konzervantů, jakýchkoli dochucovadel a mohou je schroupnout i štěňata. Ideálně je můžete použít jako odměny vyšších hodnot při tréninku nebo jako svačinu na celodenním výletu. Co myslíte? Vybere si váš pes? Otestovat může příchutě Hafkos, Dogranka, Pejskořice, Dogšmeloun, Dogbrůtky nebo Hafoláda.

Skvělá plnící hračka
Toppl je super hračka od West Paw. Stačí naplnit granulemi nebo třeba zmrzlým jogurtem. Hodí se, když chcete psa unavit či zabavit. Tahle hračka bude pro vašeho pejska díky pekelné náloži pamlsků velkým lákadlem. A navíc ho můžete překvapit! Pokud pro něj bude po čase vyndání pamlsků snadné, můžete spojit jeden Toppl small a jeden large a vytvořit tak důmyslný hlavolam, který nabízí nesčetně kombinací pro puzzle hry a vaší představivosti neklade žádné meze. Navíc opravdu odolá i těm nejsilnějším tesákům (stupeň odolnosti 2/3 – průměrní kousači), dá se pohodlně držet předními packami, plave a lze mýt v myčce!

Nový postroj Ramble
Je novinkou téhle sezóny, vyrobený ve 3 pěkných barvách. Ramble se hodí na každodenní procházky i dlouhé túry, je lehký a pohodlný. Hlavně je ale nastavitelný okolo krku a hrudníku a jednotlivé velikosti se navzájem překrývají, takže vám vydrží dlouhou dobu. K tomu má na zadní straně rukojeť pro ještě lepší ovladatelnost vašeho chlupatce. Má tři možnosti připojení vodítka, rukojeť na zadní straně pro větší kontrolu, 3M reflexní prvky a pevný hliníkový D-kroužek k připojení vodítka.

Dárky pro vás oba, abyste byli ten nejlepší tým!
Targety – Plácačka, Hamtal, Vzorňák a přírodní pamlsky
Společné cvičení je super zábava. Navíc tím posilujeme váš vztah a učíte se jeden od druhého. Target je předmět, na který učíme psa pokládat tlapky. Přední, zadní, všechny čtyři. Vedle nohy, před námi, za námi. Vlastně cokoliv a kdekoliv vás napadne. Nejen, že je super zábava a výzva to chlupáče naučit, ale také tím rozvíjí svojí motoriku a učí se používat všechny packy, které má. Targety zlepšují přiřazení k noze nebo pomáhají dopilovat pozice sedni, lehni, vstaň. A za to ty dobrůtky! Bude vás to bavit!

Designová klec do interiéru
Pes bude mít svůj pelíšek a místo k odpočinku, Vy konečně psí věc, která se vám bude hodit do obýváku – prostě krásný kus nábytku. Chlupatec může do pelíšku chodit sám, ale můžete ho to naučit i na povel a zavřít ho tam například když odcházíte z domu, aby si neublížil a něco na sebe neshodil. Nebojte se jejího použití, je to jednoduše psí dům ve Vašem člověčím. Psi se v něm cítí bezpečně a pohodlně.

Příjemné a pevné vodítko
Løype trek vodítko je pevné, přitom příjemné do ruky. Má lehkou hliníkovou karabinu s nosností 400 kg. Dutý popruh dlouhý 170 cm neřeže do ruky, a navíc je vodítko krásně jednoduché.

Zdroj a foto: https://loype.cz/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *