Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Luxusní tělová kosmetika Thermes Marins de Saint Malo ve SPA & Wellness Aquapalace Praha

SPA & Wellness Aquapalace Praha nově zařadilo do své nabídky procedur tělové péče rituály s luxusní kosmetikou značky Thermes Marins de Saint Malo. Jedná se o decentně luxusní přírodní kosmetiku s 60. letou tradicí, a především viditelnými a prokazatelnými účinky. Produkty ze severu Francie jsou založeny na mořských ingrediencích, čerpají z odborných znalostí mořského prostředí a léčebných technik Thermes Marins de Saint Malo. SPA & Wellness Aquapalace Praha díky této novince nabízí svým klientkám další unikátní ošetření v oblasti péče o tělo a spolu s luxusním zážitkem si tak mohou dopřát techniky z jedinečných mořských zdrojů.

Produkty navrženy v Bretani jsou obohaceny o mořské aktivní látky, výtažky z rostlin, a tak přinášejí pokožce skutečně smyslný zážitek založený na dokonalé symbióze textury, vůně a masážních technik. Zakladatelé, majitelé Thermes Marins de Saint Malo, jsou již několik desetiletí provozovateli lázní ve Francii i po celém světě, čímž zaručují bezchybnou a inovativní tělovou řadu kosmetických produktů, které zahrnují výrobky pro čištění a exfoliaci, výživu, péči o siluetu a pro lázeň.

Cesta kolem světa
Po staletí velcí cestovatelé a mořeplavci vyráželi ze Saint Malo na své cesty, ze kterých se vraceli s poklady, které ukořistili. Pojďte objevovat spolu se značkou Thermes Marins de Saint Malo nepoznané během rituálů tělové péče kombinujících Body Scrub, Body Mask a Massage. Vybírat lze z rituálů „Cesty kolem světa“ – Volcanic, Malouine, Balinese, Tropical, Okinawa nebo Scandinavian. Vyzkoušejte zkrášlující a omlazující procedury a vydejte se tak za zářivou a zdravou pletí i díky Spa & Wellness Aquapalace Praha v Čestlicích.

Spa & Wellness v Aquapalace Praha
Luxusní a krásné prostředí se nachází v 1. patře komplexu Aquapalace Praha v Čestlicích a nabízí kompletní péči o tělo a pleť. Nechejte se hýčkat od hlavy až k patě! Od relaxačních celotělových masáží, kosmetiky, zkrášlujících rituálů, přes profesionální manikúru i pedikúru, po odpočinek v tureckých lázních Hammam nebo v soukromém SPA s vířivkou. Přijďte si užít příjemnou atmosféru a načerpejte energii a dopřejte si péči od nejlepších odborníků v oboru.

SPA pro celou rodinu
Jestli něco baví všechny holčičky bez ohledu na věk, je to čokoláda, hýčkání kosmetickými procedurami a lakování nehtů. Pokud chcete dopřát zážitek a společné momenty i své malé krásce, vyberte jí proceduru DEN PRO PRINCEZNY nebo nové dětské SPA. Voňavé sladké masáže, které jsou speciálně navrženy pro dívky i chlapce. Stačí vybrat, zda jahodovou, čokoládovou nebo banánovou dětskou masáž, a i vaše ratolest může zakusit uvolnění těla a blahodárné účinky wellness procedur.

Vánoční dárkové vouchery
Blíží se adventní čas, ideální doba pořídit pro své blízké neopakovatelný zážitek a odpočinek od každodenního shonu. Vybírat můžete z bohaté a pestré nabídky masáží, procedur a rituálů. Vyberte jednu ze služeb a v podobě vánočního dárkového poukazu do SPA & Wellness Aquapalace Praha udělejte pod stromečkem radost někomu z rodiny či přátel.

Zdroj a foto: SPA & Wellness Aquapalace Praha, Thermes Marins de Saint Malo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *