Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Kolekce Body By Victoria od Victoria´s Secret, kombinuje inovativní patentované technologie s nekonečným komfortem!

Přední světový výrobce spodního prádla – značka Victoria´s Secret – představuje nový přírůstek do své vlajkové kolekce Body By Victoria, která je synonymem pro styl, pohodlí a inovace. Nejnovější kousky byly navrženy tak, aby oslavovaly ženské tělo ve všech jeho podobách a poskytovaly prémiovou podporu a komfort pro každodenní nošení.

Kolekce Body By Victoria patří dlouhodobě k bestsellerům ikonické značky, každý den se po celém světě prodá kolem 20 000 kusů podprsenek z této linie. Ta se nyní rozrůstá o zajímavé novinky, které respektují osobitou krásu každé ženy. Nové modely vypadají jedním slovem úžasně a díky inovativním technologiím se v nich budete cítit prostě skvěle.

Stejně jako u ostatních kolekcí značky Victoria´s Secret je i v tomto případě brán maximální zřetel na různorodost a všestrannost. V nabídce je tedy široké spektrum velikostí a střihů, které spojují inovativní materiály pro maximální jemnost, pružnost a odolnost. Podprsenky jsou k dispozici ve velikosti košíčků A až G, kalhotky pak ve velikostech XS až XXL.

Novinky této sezóny
Hvězdným produktem nadcházející sezóny je podprsenka Body By Victoria Invisible Lift Demi Bra, dostupná v hladké nebo krajkové variantě. Nabízí nepodložený lehounký design, pro hladký pocit, dokonalé tvarování a podporu. To umožňuje využití inovativní technologie s názvem LYCRA® FitSense™, která poskytuje podporu na těch správných místech bez jakéhokoliv vypodložení. Podprsenka v hladké variantě je k dispozici v pěti barevných variacích (odstínu praline, karamelovém, čokoládově hnědém, černém a pastelově modrém). U varianty s krajkou si můžete opět vybrat z kvinteta odstínů – marzipan, macaron, toffee, mousse a coconut white X-dye se zajímavým grafickým efektem.

Další novinkou je podprsenka pro majitelky plnějšího poprsí (velikost D až DDD) z názvem Body By Victoria Invisible Lift Minimizer Bra, která dokáže redukovat obvod hrudníku až o jeden palec. Dík technologii LYCRA® FitSense™ si můžete užívat dokonalou podporu bez jediného gramu vypodložení. Model je v nabídce ve čtyř barevných variacích: něžně růžové, světle karamelové, čokoládově hnědé a černé.

Výběr podprsenek doplňuje kolekce sladěných spodních kalhotek Body By Victoria Smoothing Shimmer Pantyv pěti barvách a klasickém či tanga střihu. Oba modely s luxusním saténově hebkým povrchem jsou ve spodní i vrchní partii lepené bez stehů pro lehkou podporu a maximální komfort.

Kampaň
Autorem kampaně představující nové kousky z kolekce Body By Victoria je Mikael Jansson. Hvězdné kousky v ní předvádí oblíbené modelky Mayowa Nicholas, Lily Aldridge, Devyn Garcia, Doutzen Kroes, Jill Kortleve a Imaan Hammam. O styling se postarala Camilla Nickerson. Vlasový styling zajistil James Pecis a make-up Mark Carrasquillo.

Nové modely z kolekce Body By Victoria jsou v prodeji od února 2024 v obchodě Victoria´s Secret v obchodním centru Westfield Chodov a online na victoriassecret.cz.

Zdroj a foto: Body By Victoria

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *