Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Dovoluje nachytat bronz, a přitom chrání pokožku

Letní počasí je tady dříve než obvykle, slunce má docela sílu a pokožka je po zimě určitě citlivější. Na „startu“ jsou proto vhodné přípravky s vyšším faktorem SPF 50, především pak na obličej.

Opalovací olej SynCare SUN Protect s arganovým olejem a betakarotenem dovolí pokožce zdravě zhnědnout, ale nedovolí ji stárnout. Skvěla kombinace, nemyslíte? Půvabný bronz podpoří betakaroten, zatímco pečující arganový olej se stará a výživu pokožky a její přitažlivé vyhlazení. SynCare SUN Protect existuje ve 2 variantách, takže si můžete zvolit podle svého fototypu SPF 30 nebo 50.

Oba bezpečně chrání vaši pokožku, aniž by bránily jejímu zhnědnutí. Takže si pobyt na slunci můžete užívat bez obav ze spálení. Olej se krásně roztírá a díky bezpečnému obalu ve spreji nikam nevyteče. Pokožku krásně vyhladí, jemně promastí a zabrání tak vysušování a tvorbě šupinek. Je vhodný na tělo i obličej pro všechny typy pokožky. Oleje seženete jednoduše na e-shopu značky SPF 50 za 441 Kč, SPF 30 za 397 Kč, navíc tady najdete řadu cenných rad pro zdravé opalování.

Nespalte se
Vysoce ochranná formule SynCare ZINCI SUN je určená pro extra citlivou pleť se sklonem k hyperpigmentaci.
Obsahuje rezistentní clonu mikročástic zinku a vysoké SPF 50+ pro maximální ochranu pokožky před sluncem.  I jemná vrstva tohoto vodě odolného přípravku spolehlivě ochrání pokožku před intenzívním slunečním zářením při pobytu u moře.

SynCare ZINCI SUN je vhodný přípravek pro jedince trpící sluneční alergií. Můžete se na něho spolehnout, extra citlivé partie jako je oblast kolem očí, rtů a nos, ramena, krk i váš výstřih zůstanou bez podráždění. Praktické balení s dávkovačem umožňuje komfortní použití a bezpečnou manipulaci na pláži i na cestách. Je k dostání v e-shopu značky za 491 Kč

Tónuje a chrání současně
Lehce tónující krém SynCare ZINCI SUN s vysokým SPF 50+  je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivé se sklonem k pigmentovým skvrnách.  Obsahuje fyzikální a nedráždivé UVA a UVB hybridní filtry, které pokožku nezatěžují a současně brání jejímu stárnutí. Díky speciálním pigmentům dokáže navíc pokožku krásně sjednotit a současně projasnit.

Překvapí vás ultra lehká hedvábná textura krému, která vytváří neviditelný závoj, odolný proti pocení i při vysokých teplotách. Tónující krém SynCare ZINCI SUN 50+ je ideálním přípravek pro ochranu jemné pleti obličeje po celý den, na pláži, při sportu nebo procházce městem. Díky hedvábně lehké konzistenci pleť nezatěžuje a zbytečně nemastí. Je k dostání v e-shopu značky za 444 Kč.

Znáte svůj fototyp?
SynCare má pro vás dárek. Diagnostiku pleti a vašeho fototypu můžete získat nyní ZDARMA!

Zdroj a foto: www.syncare.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *