Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Kapela Nedivoč vydává nový singl Někdy i stačí

Skupina Nedivoč naposledy uvedla svůj vizuálně působivý videoklip k písni Horo Horo, který vyšel na konci října loňského roku. Pozornosti se mu však dostává i letos, kdy bude v červnu promítán na Berlin music video awards. Nyní ale ostravská parta přichází s písní o lásce Někdy i stačí, kterou napsal zakládající člen a bývalý bubeník Jiří Krhut. Píseň vychází v distribuci u RedHead Records a už nyní je k dispozici na všech streamovacích platformách.

Jiří Krhut je nejen autorem textu, který vypráví o krizi ve vztahu, ale stojí i za hudební podobou písně. „Občas lidé své vztahy ukončují tak nějak ze zvyku, místo toho, aby zabojovali a snažili se je udržet. Rozchod se v té chvíli zdá jako nejrychlejší řešení, při tom by stálo za to říct…a to už si musíte poslechnout sami,” prozrazuje Jiří Krhut.

Někdy i stačí je duet frontmana kapely Nedivoč Svatopluka Tuleje a jeho bývalé partnerky Johany Freywaldové. Někdy i stačí není melancholickou baladou, ale melodickou emotivní skladbou. „Příběh, který se ve skladbě skrývá, jsme si s Johankou prožili jako partneři, dnes už si tento duet můžeme zazpívat jako dobří přátelé,” říká Sváťa.

Repertoár kapely Nedivoč je velmi pestrý, své písničky zpívají česky a někdy i slovensky. Hrají vesele, smutně, sladce i hořce, prostě příběhy, které všichni ze života znají. Jak sami říkají: „Nechceme si na nic hrát a do ničeho se stylizovat. Prostě tak, jak to z nás jde, tak to taky cítíme, a tak se nám to líbí. A navíc v hudbě, stejně jako v životě, jsou závody, které už zkrátka neběžíme.“

Foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *