Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

ZdravíZe života

Poznejte Goodie – značku, pro kterou je závazek ke kvalitě v souladu s přírodou a vědou posláním

Good karma products značky Goodie, to je široké spektrum produktů a doplňků vytvořených v duchu filozofie zakládající si na respektu k planetě i sobě samému. Goodie přináší výrobky zaměřené na péči o tělo a mysl v podobě nejkvalitnějších doplňků stravy, superpotravin, přírodních kosmetických produktů, ale i non toxic pomůcek usnadňujících péči o domácnost či naše nejmenší. Goodie.cz je e-shop s inspirativním blogem a profesionálním poradenstvím lékařů, naturopatů či výživových poradců, který aktivně vytváří ve spolupráci se známými ambasadory a odborníky, platformu pro čerpání informací o zdravém životním stylu.

Nově otevřená kamenná pobočka Goodie Store & Café na Vinohradské  ulici v centru Prahy je místem, kde Goodie vystupuje z online světa a dostává se ke svým zákazníkům ještě blíže. Poctivé potraviny a další sortiment si zde můžete nejen přímo zakoupit, ale také využít služeb kavárny a ochutnat je třeba v podobě lahodné snídaně. Tu mohou tvořit bezlepkové mochi vafle, smoothie bowls, čerstvě vymačkané šťávy, výběrová káva nebo horká čokoláda bean to bar. To vše bez bílého cukru. Sladí se pouze datlemi či bio kokosovým cukrem. Využít můžete i biohacking a přidat si MCT olej do kávy či čistý hovězí kolagen do smoothie.

To vše v duchu společenské odpovědnosti, umírněnosti a s ohledem na životní prostředí. Nikoliv proto, že je to trendy, ale proto, že je to hluboce zakořeněné přesvědčení samotných zakladatelů. Ti ušli nelehkou cestu k tomu, aby značka dospěla do současné podoby. Dodržují etické a morální principy nejen navenek, ale především uvnitř. „Ctíme poctivou lidskou ruční práci a šetrné etické, ekologické či biodynamické hospodaření. Produkty vyvinuté v tomto duchu sami používáme a přesně takové chceme nabídnout také našim zákazníkům,“ vysvětluje Stanislav Šareš, zakladatel značky Goodie. „Milujeme to, co děláme a děláme to, co milujeme,“ doplňuje Kristýna Durasová, Standova partnerka a hlava marketingu společnosti.

Goodie, jakožto značka laskavá k přírodě i lidskému tělu vám chce pomáhat s péčí o vás i vaše blízké. Produkty Goodie vás mohou provázet celým dnem: vydatnou snídaní plnou superpotravin, ranní rutinou pro krásnou pleť, zdravou svačinou, nezbytným úklidem s non toxic prostředky, chutnou večeří připravenou z poctivých ingrediencí či kosmetickým večerním rituálem pro sebe i své nejbližší. Čistě přírodní, ekologické, bez škodlivých látek či umělých dochucovadel, balené v částečně nebo 100% recyklovatelných obalech.

Vysoké nároky na složení a původ surovin splňují pečlivě vybraní domácí i zahraniční dodavatelé, jež pojí se zakladateli přátelské vazby. Ekologický způsob pěstování, zpracování a výroby těchto surovin je základním pilířem pro dosažení nejvyšší kvality výsledných produktů s ohledem na přírodu.

Zdroj a foto: www.goodie.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *