Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Andělská Noc: Legendární pořad Pavla Anděla, který se vrací na vaše obrazovky pod taktovkou OKTV!

Pop-rockový zpěvák Václav „Noid“ Bárta a Dymytry, českÁ metalová kapela z Praze, která svůj styl označuje jako psy-core, byli prvními hosty v ANDĚLSKÉ NOCI na OKTV. Poprvé tak nová celoplošná stanice přímo ze žižkovského studia A vysílala live noční pořad, který moderuje a sám si připravuje legendární hudební guru, moderátor Pavel Anděl.

Andělská noc s Pavlem Andělem se vydařila na výbornou a jak účinkující, tak i diváci ji hodnotili velmi pozitivně. „Já jsem a start Andělské noci byl pro mě okouzlující. Po 15 letech jsem se vrátil k formátu, který miluji a který v současnosti zoufale v českém mediálním prostoru chyběl. Naprosto profesionální tým se mnou připravil první díl s kapelou Dymytry a všechno klaplo, jak jsem si představoval. Jsem rád, že každou středu večer představíme na OKTV živou muziku a hosty v rozhovorech, na které je čas a prostor. Zkrátka 90 minut jedinečných setkání,“ řekl moderátor a autor pořadu Pavel Anděl.

„Podle reakcí diváků se zdá, že první Andělská noc byla naprosto dokonalá. Dělá nám to radost. Je to zcela unikátní pořad v českém televizním éteru. Jsme velmi rádi za to, že právě Pavel Anděl je součástí OKTV,“ říká mluvčí televize René Kekely.

Václav „Noid“ Bárta, kterého české publikum zná především jako muzikálového a rockového zpěváka, před časem překvapil zprávou, že jde do spolupráce s metalovou formací Dymytry. Tu tvoří: Václav „Noid“ Bárta (zpěv), Jiří „Dymo“ Urban (kytara), Artur „R2R“ Mikhaylov (basová kytara), Jan „Gorgy“ Görgel (kytara), Miloš „Mildor“ Meier (bicí) a Alen „A.L.“ Ljubić (zpěv).

„Jsem naprosto spokojený, byla to pecka. Vlastně jsme takhle vystupovali v živém televizním přenosu ze studia poprvé. Takže spokojenost,“ dodal Václav „Noid“ Bárta.

Moderátor Pavel Anděl na závěr zved diváky na další vydání živě vysílané Andělské noci na OKTV, tedy na středu 29. května večer, s tím, že kdo bude hostem tentokrát, je zatím tajemstvím.

Zdroj a foto: OK TV

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *