Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Móda

Módní show Lukáše Macháčka powered by PERWOLL – PITCH BLACK DARKNESS

V pondělí 27. května zaplavily prostory Národního muzea davy příznivců, kteří se nemohli dočkat historicky největší přehlídky českého módního návrháře Lukáše Macháčka powered by PERWOLL, PITCH BLACK DARKNESS.

Kolekce ČERNOČERNÁ TMA čítala 34 looků. Esteticky potěšila jak dámské, tak pánské publikum, které Lukáš očekával oděné v duchu CREATIVE BLACK TIE. Jak už název napovídá, jednalo se o fantazii dámských a pánských večerních modelů unifikovaných černým odstínem. Po spletitých schodištích Národního muzea kráčely variace večerních šatů, rafinovaných smokingů nebo nepřehlednutelných koktejlek.

Propojení se značkou PERWOLL není náhodné. Látky jsou neodmyslitelnou součástí každého kreativního procesu a pouze díky nim dokáže módní tvůrce plně vyjádřit své zprvu nehmotné fantazie. Lukáš Macháček díky dlouholetým zkušenostem a zpětné vazbě od nespočtu klientů pracuje s udržitelnými materiály, které díky své kvalitě, nadčasovosti a správné péči jakou poskytují i produkty značky Perwoll vydrží majitelkám a majitelům modelů LUKAS MACHACEK mnoho let.

Prezentované siluety byly ozvláštněny speciálně navrženým šperkem/broží ze sklářské dílny Rückl, který rovněž dbá na udržitelnost. Dává sklu novou formu a uvádí jej do nevšedního dialogu s oděvem. Kolekci doplnily květinové ozdoby od Margity Skřenkové a kožené rukavice. Pohodlná obuv CCC byla nejlepší volbou pro včerejší nekonečnou runway a zajistila lehký twist kolekce. Modelové a modelky v čele s několika známými tvářemi (Pavlína Němcová, Denisa Dvořáková, Barbora Fialová) jsou tváře přední modelingové agentury PURE MODEL MANAGEMENT. Stylistou večera byl renomovaný odborník na slovo vzatý, Filip Vaněk. Filip s grácií kráčel i na “mole”, které celý večer hudebně dokreslval NOBODYLISTEN.

O bezchybný vzhled modelů a modelek se postarala kultovní značka MAC COSMETICS. Make up supervizi zajistila přední česká vizážistka Eliška Matějková. Účesy byly pod taktovkou BaByliss společně s prvotřídními hairstylingovými vlasovými produkty LABEL. M realizované salónem Pepino Hubálek. Přípravy pondělního večera proběhly v nedalekém hotelu ALMANAC X, kde následně proběhla i závěrečná after party v prostorách legendárního baru ALCRON, který je stejně jako celý hotel ve stylu ART DECO. Návštěvníky after party vítalo rosé víno Whispering Angel z portfolia Moët & Hennessy. Exkluzivní hosty do Národního muzea dopravil luxusní limousine service, který zajistili naši partneři Driveto a BMW Group Czech Republic s flotilou vozů BMW a MINI.

Módní přehlídka Lukáše Macháčka powered by PERWOLL – PITCH BLACK DARKNESS proběhla pod záštitou starostky Městské části Praha 1, Mgr. Terezie Radoměřské.

Foto: archiv L. Macháčka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *