Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

V kadeřnictví Klier slaví Den otců. I muži obecně totiž milují péči o vlasy

Den otců se u nás a v mnoha dalších zemích slaví 3. červnovou neděli, letos svátek připadá na 16. června. Je oslavou tatínků a otcovství a původně je americký. Založila ho Sonora Smart Doddová, která tak chtěla ocenit obětavou péči, se kterou se o ni a její sourozence její ovdovělý tatínek staral.

V Klieru nabízí spoustu perfektních služeb i pro muže a táty
Kadeřnictví Klier nabízí péči o vlasy pro celou rodinu. Na své si zde přijdou rozhodně i muži.

  • Základem péče pro pány je skvělý střih na míru. Ten vyžaduje perfektní odborné kadeřnické znalosti a praxi. Zkušení kadeřníci z Klieru střih vždy přizpůsobí konkrétnímu muži. Některým sluší střih strojkem, jiným „do ztracena“, dalším spíše společenský styl. V Klieru se postarají o všechny.
  • Péče o vousy je další pánská nezbytnost. V Klieru mužům dopřejí individuální střih a finální styling vousů. Na salónech pořídíte také špičkové produkty pro mužskou pokožku a vousy, od šampónu až po olej na vousy. Tip na domácí péči o vousy je třeba olej na vousy od STMNT.
  • Standardem je dnes i pánské barvení, v Klieru proto mají pro muže speciální pánské barvy Cover´5 od L´Oréal Professionne Působí jen 5 minut a postupně se vymývají, takže není nutné řešit odrosty. Šedivé vlasy se pouze „zakašírují“ a vzhled tak zůstane velmi přirozený.
  • Vše se rozhodně neobejde bez domácí péče o vlasy. Skvělý tip pro muže je řada Genesis Homme od Kérastase, jejíž produkty pánské vlasy vyživí, zpevní a posílí. Můžete si také pořídit výhodný set Genesis Homme Rutina, který obsahuje šampon, posilující sérum a vosk pro okamžité zahuštění vlasů. Set vyjde levněji, než kdybyste si jednotlivé kvýrobky kupovali zvlášť.

Den otců slaví v Klieru od 10. do 16. června
V Klieru se Den otců slaví od 10. do 16. června. V tyto dny mohou všichni skvělí tátové a muži získat k vlasovému střihu nebo barvení navíc ZDARMA relaxační, příjemnou a dlouhou masáž hlavy a vlasové pokožky. Masáž vás nejen zklidní, ale i důkladně prokrví pokožku a pomáhá tak předcházet nepříjemnému padání vlasů. V salónu stačí říct heslo TÁTA.

Kadeřnictví Klier najdete je na 33 místech České republiky a nemusíte se sem vůbec objednávat. V Klieru totiž vědí, jak je dnešní doba hektická. Salóny jsou pro vás otevřené 7 dní v týdnu. Více informací najdete na webu www.klier.cz. Pohodlně online nakoupíte na shop.klier.cz.

Zdroj a foto: Klier

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *