Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Divadelní Letní scéna Hrafa bude diváky bavit už potřinácté

Letní divadelní scény jsou vítaným zpestřením pro diváky, kteří se nechtějí vzdát kulturního zážitku ani v průběhu divadelních prázdnin. Jednou z nich je i Letní scéna Harfa, která bude letos bavit diváky už třináctou sezónu. První představení odehraje v pondělí 10. června, poslední pak se závěrem prázdnin 29. srpna. V průběhu léta budou mít návštěvníci příležitost shlédnout téměř čtyři desítky představení. Kulturní zážitek si mohou zpříjemnit i posezením pod širým nebem na Terasách Harfa u dobrého jídla či nápoje z oblíbené street foodové zóny.

Další úspěšná sezóna na Terasách Harfa je už v plném proudu. Unikátní venkovní prostor na střeše obchodního centra Galerie Harfa v pražské Libni každoročně láká návštěvníky k trávení volného času pod širým nebem a nabízí k tomu řadu příležitostí. „Kromě gurmánských zážitků ve street food zóně si u nás může návštěvník užít i tematické sportovní či kulturní akce nebo bohatý program pro rodiny s dětmi, který se letos nese v duchu sportování s Patem a Matem. Jsme rádi, že můžeme našim návštěvníkům nabídnout vždy i něco navíc nad rámec nákupů. A máme radost, když se k nám lidé vracejí za nákupy i za zážitky, jako je tomu v případě divadelní Letní scény Harfa,“ říká Martina Tlustá, marketingová manažerka Galerie Harfa

Letní divadelní scéna už potřinácté
V pondělí 10. června odstartuje na střeše Galerie Harfa divadelní přehlídka Letní scéna Harfa. Kulturně naladěným divákům zprostředkuje letos už potřinácté unikátní zážitek z divadelních představení pod širým nebem. „Jako každý rok se snažíme nabízet především odlehčená komediální představení, u kterých se návštěvníci pobaví, odpočinou si a k letní prázdninové atmosféře se výtečně hodí. Letos se mohou diváci těšit jak na tradiční situační komedie, tak na představení oblíbených stand-up komiků a bavičů,“ doplňuje Lukáš Sýkora z pořádající agentury Kulturní portál.cz. Divadelní letní scéna každoročně přiláká na střechu obchodního centra stovky lidí, kteří si chtějí vychutnat autentický kulturní zážitek pod otevřeným nebem a na chvíli uniknout od každodenních povinností.

V rámci prázdninových měsíců odehraje Letní scéna Harfa celkem 39 večerních představení. Diváci se mohou těšit na klasické kusy jako Dívčí válka, Caveman nebo Normální debil. V průběhu léta se představí herecké hvězdy jako Petr Nárožný, Lukáš Vaculík, Josef Dvořák nebo David Suchařípa. Vstupenky je možné zakoupit na webových stránkách letniscenaharfa.cz. Poslední představení bude odehráno 29. srpna.

Překvapivě vše, co hledáte
V obchodním centru Galerie Harfa najdou návštěvníci více než 150 obchodních jednotek, které uspokojí rozmanité potřeby. Z těch v posledních měsících otevřených určitě stojí za zmínku módní značky Mango, Gant nebo outletový řetězec Halfprice. Novinkami, které se těší oblibě návštěvníků, jsou i obchody Hebe s kosmetikou nebo Decathlon, kde lze pořídit vše pro sport a aktivně trávený volný čas. Nedávno na Harfě otevřel svou novou pobočku i oblíbený obchod s dekoračními a dárkovými předměty Flying Tiger.

Do Galerie Harfa se nemusí obávat vyrazit i rodiny s dětmi, které se tu skvěle zabaví za každého počasí. V případě slunečných dnů je potěší návštěva DinoParku na střeše obchodního centra, pokud počasí nepřeje, mohou se děti vydovádět na interaktivním hřišti Initi Playground nebo ti nejmenší v dětské herně Harfiště.

Zdroj a foto: Galerie Harfa 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *