Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pití

Převoz jídla na chatu bude se suchým ledem brnkačka!

V případě, že převážíte maso či jiné pochoutky na chatu, chalupu nebo na grilovací party, není radno podceňovat počasí. Během horkých letních dní vsaďte proto na suchý led, tedy oxid uhličitý v pevné formě! S jeho pomocí neztratí potraviny na kvalitě a vy si tak budete moct užít grilovačku se vším všudy.

Ve většině případů vysoké teploty v autě jídlu škodí a potraviny tak ztrácí na kvalitě. Častokrát se pak během samotného převozu zkazí a do cíle dojedete s nepoužitelným jídlem a vyhozenými penězi. Těmto situacím lze předejít díky oxidu uhličitému v pevné formě, známému také pod názvem suchý led. Stačí dát jeden blok do spodní části chladícího boxu či autochladničky a potraviny tak zůstanou čerstvé a v bezpečí i při dlouhých cestách. Na rozdíl od klasického ledu tenhle netaje, nemusíte se tedy obávat rozmočení či znehodnocení potravin. Samotnou manipulaci zvládnou bezpečně i laici, přesto doporučujeme věnovat několik minut nastudování informací.

Suchý led SIAD s termoboxem zakoupíte v balení od 2,5 kg již od 299 Kč.

Zdroj a foto: www.suchy-led.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *