Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Ze života

Drogerie ROSSMANN je součástí nového OD Máj v Praze

Prodejní síť drogerie ROSSMANN, která v letošním roce slaví 30 let působení na českém trhu, pokračuje ve své expanzi. Dne 24.6. v 8:00 hod. byla slavnostně otevřena nová 2 500. zahraniční prodejna ROSSMANN mimo území Německa. Ta se nachází v 1. nadzemním podlaží ikonického OD Máj na Národní třídě v Praze. Zákazníci se zde mohou těšit nejen na bohatou nabídku drogistického zboží, sezónní produkty, ale i velice oblíbené privátní značky, jako ISANA, Babydream, enerBiO či Alterra. V prvních dnech otevření, konkrétně od 24. 6. do 30. 6. 2024 na ně navíc čeká speciální akce v podobě 20% slevy na celý nákup mimo akční nabídky

Drogerie ROSSMANN s 270 m2 prodejní plochy situovaná v OD Máj na Národní třídě je po dvou prodejnách na Václavském náměstí, ve Vodičkově, Rytířské a Jeruzalémské ulici další prodejnou v samotném srdci hlavního města Prahy. Nová prodejna ROSSMANN v OD Máj je otevřena od pondělí do pátku od 8:00 do 21:00 hod., o víkendu pak od 9:00 do 21:00 hod.

„Našim zákazníkům chceme nejen nabídnout maximální dostupnost našich prodejen, ale také poskytnout ten nejlepší výběr z drogistického sortimentu. V drogerii ROSSMANN v OD Máj je tak mimo jiné k dispozici i speciální dvoumetrový stojan dekorativní kosmetiky L’Oréal Paris nabízející nejširší portfolio této značky. To stejné platí i pro značku Maybelline, dvoumetrové stojany se prozatím nacházely jen v drogerii ROSSMANN na Václavském náměstí č. p. 26 či v Brně na Masarykově ulici,“ komentuje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN v České republice.

Součástí nové prodejny ROSSMANN v OD Máj jsou samoobslužné pokladny, které přináší zrychlení a zefektivnění služeb, jakož i zlepšení celkové zákaznické zkušenosti, samozřejmostí je také bezplatné Wi-Fi připojení.

Kromě nákupu v kamenných prodejnách nabízí drogerie ROSSMANN i možnost nákupu online prostřednictvím aplikace ROSSMANN CLUB. Ta nabízí pohodlné vyhledávání a intuitivní ovládání. Zákazníci mohou využívat mobilní platební funkce, integrovanou zákaznickou podporu a okamžité využití veškerých výhod členství, jakož i speciálních bonusových akcí. Svůj nákup si pak mohou zákazníci nechat dodat domů, zaslat na libovolnou pobočku Zásilkovny, nebo osobně vyzvednout zboží na prodejně již do 60 minut od objednání. Aplikace ROSSMANN CLUB je k dispozici ke stažení zcela zdarma, a to jak pro systém iOS, tak i pro Android.

Zdroj a foto: ROSSMANN

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *