Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Láska představuje Outfluencera, utahuje si ze současných trendů a chystá se na koncerty před Edem Sheeranem a na turné s Xindlem X

Písničkář Láska nezahálí ani v roce 2024. Poté, co koncem loňského roku vydal svoji druhou řadovou desku nazvanou Druhá, přichází nyní se zcela novou písní Outfluencer. Zároveň prozrazuje i něco o svých plánech na další měsíce.

Písnička Outfluencer je myslím poměrně aktuální. Bohužel jsem dospěl do věku, kdy nestíhám úplně sledovat současné trendy, minimálně co se oblékání či současné pop music týče, a bohudík mi to ani trochu nevadí! Věřím, že po zhlédnutí klipu bude všem jasné, co si o udávání trendů a snaze o jejich urputném následování myslím,“ říká se smíchem hudebník. V klipu dokonce chvíli hraje i zcela bez oblečení, což, jak uvádí, „nebyl úplně komfortní zážitek“.

Text písně vznikl ve spolupráci s textařem Davidem Konopáčem, hudební stránku obstaral liberecký producent Romuald Klemm. Láska nezastírá, že inspirací pro výsledný sound a celkový pocit skladby byl světoznámý zpěvák a kytarista Ed Sheeran a jeho styl tvorby. Proč ale právě tento britský fenomén? „Eda obdivuju už dlouho a vždycky jsem žasl, jak jeden kluk dokáže pouze s kytarou a looperem zabavit desetitisícové davy, navíc po celý dlouhý koncert. Nezastírám, že mě tenhle přístup baví a inspiruje, a samozřejmě jsem se chtěl jednou s Edem setkat. Když proto přišla nabídka od pořadatelů zahrát si během obou jeho českých koncertů na letišti v Hradci Králové, nemohl jsem tomu uvěřit,“ dodává Láska. Zmiňované koncerty se odehrají 27.a. 28. 7. v Parku 360 v Hradci Králové a krom Lásky vystoupí třeba Ben Christovao, Pokáč, Thom Artway a další.

Láska působí sólově na domácí scéně šestým rokem a zmiňuje i další velké plány na letošek. „Rád bych tento rok natočil a vydal minimálně ještě 3 nové písničky včetně klipů. Zároveň už se velmi těším na letošní podzim, kdy kromě svých vlastních koncertů budu hostem na československém turné kolegy a kamaráda Ondry Ládka alias Xindla X. Ten pokřtí svou novou desku Fén X.“ Oba hudebníky krom přátelství spojuje i společná píseň Easy den, která patří na vloni vydané Láskovo album.

Foto: archiv umělce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *