Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Ewa Farna bude předskokanem na dvou blížících se koncertech Eda Sheerana v Hradci Králové

Spojení, které slibuje jedinečný zážitek a kvalitní hudební vystoupení. Tak mohou být definovány dva koncerty světové megastar Eda Sheerana 27. a 28. července, které na unikátním kruhovém pódiu zahájí Ewa Farna.

Hledali jsme český support, který bude odpovídat kvalitám světových show a bude fanoušky Eda Sheerana bavit,” říká Michal Thomes, ředitel pořádající agentury Ameba Production, a dodává: “Ewa Farna byla jasná první volba a jsem nadšený, že to klaplo.” Ewa Farna tak oba dny otevře hlavní program od 18 hodin. První ze dvou koncertů je již zcela vyprodán a na druhý přidaný nedělní termín zbývají poslední vstupenky. Současně je v prodeji parking a více různých možností ubytování. Pro návštěvníky koncertů je připraven bohatý doprovodný program ve Fan Zóně v Parku 360 již od 12 hodin. Těšit se mohou na koncerty na doprovodných podiích, relax i sportovní aktivity, fotokoutky, gastronomické zážitky a další atrakce. Na čtyřech scénách vystoupí před hlavními koncerty například Ben Cristovao společně s Karolem Komendou, Pokáč nebo Thom Artway, kteří odkážou na buskerské kořeny Eda Sheerana. Ve večerních hodinách zde budou probíhat afterparty v režii DJs.

Hlavní stage, která se nachází v bezprostřední blízkosti Fan Zóny, je v režii Eda Sheerana. Ten si pro své fanoušky připravil kruhové pódium, které obklopují tribuny ze všech stran. Umožňuje tak skvělý výhled návštěvníkům koncertu, ať už se usadí na kteroukoli tribunu. Pořadatelé ve videu nechávají nahlédnout i pod pokličku toho, jak se takové pódium na světovém turné staví. Jako další speciální host vystoupí úspěšný britský písničkář Calum Scott.

Ewa Farna je v dnešní době jedna z nejúspěšnějších zpěvaček nejen u nás, ale i v Polsku. Letos má za sebou dvakrát vyprodanou show v O2 areně, která sklidila obrovský úspěch u publika i odborné veřejnosti. Na svém kontě má řadu ocenění včetně Českého slavíka, kde už ve svých 13ti letech vyhrála Objev roku. V roce 2022 ji Forbes zařadil do prestižního výběru inspirativních lidí 30 pod 30. I přes svůj mladý věk je již 18 let na hudební scéně. Vydala pět českých a šest polských řadových desek, dvě „Best Of“ kompilace a dokonce pár živých záznamů, at‘ už akusticky, nebo se symfonickým orchestrem. Ewa Farna nedávno uvedla na festivalu Rock for People premiéru svého nového klipu Vlny ke stejnojmennému filmu Jiřího Mádla.

Koncerty Eda Sheerana jsou konceptem, který u nás nemá obdoby. Společně s Fan Zónou slibují téměř celodenní program. Dorazí i buskerské hvězdy ze zahraničí v čele s talentovaným třináctiletým irským buskerem a hvězdou sociálních sítí Fionnem Whelanem, který jako by vypadl z oka Edovi Sheeranovi.. Tuzemské umělce doplní třeba i populární rodinná kapela Kašpárek v rohlíku, písničkáři Vojta Nedvěd, Láska nebo zpěvačka a známá slam-poetrička Tali. Podrobný časový program Fan Zóny je zveřejněný na webových stránkách: www.edsheerankoncert.cz.

Spolupořadatelem koncertu je Ameba Production, která stojí za za jedním z největších tuzemských festivalů Rock for People, konajícím se na stejném místě jako koncerty Eda Sheerana, a to v hradeckém Parku 360. Ameba Production je zkušený promotér, který kromě festivalu ročně pořádá desítky koncertů od klubových až po ty velké arénové. Organizace koncertů Eda Sheerana probíhá ve spolupráci s městem Hradec Králové a všemi záchrannými složkami. Pořadatelé doporučují zakoupit parkování i případné ubytování v dostatečném předstihu, aby odpovídalo konkrétním požadavkům návštěvníka. V nabídce jsou i prémiové služby Comfy.

DOPRAVA A PARKOVÁNÍ
Vjezdy do areálu budou možné ze tří směrů, aby byla zajištěna plynulá dopravní situace. Je připraveno velkokapacitní parkoviště, kam si návštěvníci kupují konkrétní časové příjezdové sloty. Mezi centrem Hradce Králové a Parkem 360 bude jezdit speciální kyvadlová doprava, která pohodlně dopraví návštěvníky z vlakového nebo autobusového nádraží. Na koncerty budou vypraveny speciální přímé vlaky a autobusy z Prahy, Brna a Ostravy a Olomouce, které návštěvníky dovezou do Hradce Králové a po skončení koncertu zpět.

UBYTOVÁNÍ
Pořadatelé akce nabízí několik možností ubytování během koncertů. Park 360 tradičně poskytuje během festivalu Rock for People kemp pro několik desítek tisíc návštěvníků. Účastníci koncertu si mohou vybrat z předem připravených glampingových Chill Village stanů, Teepee, stanů s dřevěnou podsadou nebo předpřipravených Tent hotelů. Pořadatelé nabízejí i ubytování v hotelu, které je možné rezervovat přes speciální bookingový systém ZDE.

ORIENTAČNÍ ČASOVÝ PLÁN KONCERTU EDA SHEERANA
12:00 – Otevření Fan Zóny
16:00 – Otevření koncertní arény
18:00 – Ewa Farna
19:00 – Calum Scott
20:30 – Ed Sheeran
22:30 – Předpokládaný konec koncertu

Poslední vstupenky na MATHEMATICS TOUR Eda Sheerana  jsou v prodeji pouze na druhý termín koncertu v sítích GoOut, Ticketportal a Eventim.de. Součástí vstupenky na oba koncerty je i vstup do  Fan Zóny, která se bude nacházet v bezprostřední blízkosti stage.

Park 360
Park 360 je jedinečný multifunkční prostor v Hradci Králové, který disponuje 70 ha prostoru. Každoročně jsou zde pořádány desítky akcí od festivalů, teambuildingů přes veletrhy či konference. Areál funguje na principech cirkulární ekonomiky a do roku 2030 plánuje být klimaticky neutrální a energeticky soběstačný. Disponuje 10 hangáry a glampingovým kempem a dalším zázemím. Nyní se Park 360 stává novým prostorem pro koncerty těch největších rozměrů a jako třeba v zahraničí Werchter Park v Belgii nebo Hockenheimring v Německu. Kromě koncertní plochy disponuje i zázemím pro Fan Zónu, kempování a velkokapacitní parkování.

Zdroj a foto: Rock for People

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *