Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

Maison Sisley Praha slaví páté narozeniny

Chcete se nechat hýčkat, zrelaxovat se, užít si pečující rituály, které rozzáří Vaši pleť a tělo, nechat se nalíčit nebo si zakoupit prémiové produkty oblíbené francouzské značky Sisley? Pak by Vaší pozornosti neměla uniknout jedinečná oáza krásy v samém centru naší metropole – Maison Sisley Praha, která letos v červnu slavila krásné páté narozeniny.

Na dvou podlažích, kde se sofistikovaně snoubí francouzský šarm a český design, naleznete butik, salónek a spa zónu. Toto místo nabízí jedinečný zážitek pro všechny. S pomocí odborníků značky Sisley si vyberete produkty či ošetření pleti nebo těla, které nejlépe splní Vaše očekávání a budou šité na míru Vašim potřebám a typu pleti.

Když otevřete dveře do pražského Maison Sisley, vstoupíte do světa, kde stojí péče o krásu na prvním místě. Ocitnete se na místě, kde se unikátní produkty, vytvořené na základě dlouholetých vědeckých poznatků z fytokosmetiky, prolínají s jedinečnými odbornými znalostmi a bohatou uměleckou estetikou, která odráží ducha značky Sisley.

Pražský Maison Sisley se nachází v srdci pražského Zlatého trojúhelníku, nedaleko Staroměstského náměstí, na adrese Jáchymova 26/2, 110 00, Praha 1. Otevřen byl v červnu roku 2019 a na dvou podlažích nabízí prostor o rozloze 130 m2. Svým klientům nabízí ty nejlepší receptury a rituály péče o pleť.

Pražský Maison Sisley byl stejně jako ten pařížský navržen tak, aby odrážel ducha značky a uměleckou a kulturní inspiraci rodiny d’Ornano, která značku Sisley založila a přispěla osobními předměty k doplnění děl designérů, inspirovaných krásou a autentičností.

Butik plný krásy
Prvním detailem, který zaujme návštěvníky ještě před vstupem do butiku, jsou bronzové dveřní kliky zobrazující dva ženské profily, vytvořené polským sochařem Bronislawem Krzysztofem, který se společností Sisley spolupracuje přibližně 30 let. Skleněné dveře otevírají prostor o rozloze 28 m2, kde se svět umění setkává s péčí o pleť, krásou, make-upem, vůněmi a péčí o vlasy.

Stěny v barvě modré římské omítky, kterou si osobně vybraly Isabelle a Christine d’Ornano, doplňují původní antracitově šedé leštěné betonové podlahy, leštěný bronz a nábytek Corian White, vytvořený architektonickým ateliérem Maison. Tři různorodé zóny jsou určeny pro různé řady Sisley: péče o pleť a tělo, make-up a zóna Hair Rituel by Sisley.

V zadní části místnosti se nachází schodiště vedoucího do salonů s ošetřením. Nepřehlédnutelným designovým prvkem jsou dvě 3metrové žaluzie vytvořené umělkyní Elzbietou Radziwill. Obrazy pracují s barevnými květinovými vzory, prolínajícími se s erbem rodiny d’Ornano a kultovními ingrediencemi Sisley, včetně ginko biloby. Dalším zajímavým elementem je lustr od české designové a sklářské společnosti Lasvit, vyrobený z průsvitných kusů skla v jasných barvách. Oku bezesporu zalahodí i všechny vystavené parfémy Maison Sisley, které lemují zeď naproti schodům.

Relaxační zóna
Schodiště zavede klienty dolů do prostoru s ošetřením, kde se otevírá relaxační zóna, zdobená jedinečnými kusy, které si osobně vybrala Isabelle d´Ornano. Umělecké kousky dodávají místu jedinečné genius loci plné osobitosti a inovátorského přístupu, které souzní s filozofií značky Sisley. Stejně jako Maison Sisley v Paříží je i pražský salón navržen tak, aby se zde návštěvníci cítili jako doma. V tomto prostoru jsou klienti uvítání a po individuálním výběru procedur se přesunou na ošetření.

Stěny salonu zdobí stejná modrá římská omítka jako butik a jsou osvětleny centrálním stínidlem, které svou pestrobarevnou poetickou malbou ozdobila Elzbieta Radziwill. Na stěně visí portrét Isabelle d’Ornano, který namalovala a z osobní sbírky zapůjčila Christina Radziwill. V zadní části místnosti se nachází zrekonstruovaný výklenek, ozdobený zkosenými zrcadly, která propůjčují prostoru světlo a hloubku. Opálově modrý koberec – „Květiny ctnosti“ – od umělkyně Wendy Morrison dodává místnosti nádech hřejivosti. Ten ještě podtrhuje sametová pohovka, kterou navrhl Pierre Frey. Kolem oválného vintage stolku z teaku, skla a kamene Stonehill jsou umístěna dvě ratanová křesílka s mramorovými polštářky ze Sica Design.

Tato příjemná soukromá recepce poskytuje prostor, ve kterém si mohou klienti po ošetření odpočinout s šálkem čaje.

Institut s ošetřením
Kosmetický salon má k dispozici dvě místnosti určené k péči o obličej i ošetření těla. K dispozici jsou procedury vhodné pro všechny věkové skupiny i typy pleti, které nejen rozjasní váš vzhled, ale dokonale se při nich i zrelaxujete. Pečující rituály jsou na míru přizpůsobené a mají skutečně viditelné výsledky.

Každé ošetření Sisley řeší specifickou potřebu: hydrataci, výživu, rituál proti stárnutí pleti, regeneraci, vitalitu, relaxaci, zklidnění, zeštíhlení… Jsou vhodné pro muže i ženy. S různým stupněm propracovanosti je každá procedura sestavena tak, aby splňovala ty nejvyšší standardy, stejně jako je tomu při tvorbě produktů Sisley.

Místnosti, ve kterých ošetření probíhá, mají čistý a nenápadný design, který si však zachovává atmosféru útulnosti. Zavěšené, světlé stropy jsou poseté listy ginko biloby a jsou osvětleny LED diodami s proměnlivou intenzitou pro skutečně uklidňující atmosféru.

Stěny jsou zdobeny ručně malovanou tapetou s názvem „Cellules“, kterou navrhl Jacques-Émile Ruhlmann v roce 1910 a následně byla přepracována a upravena v odstínu stříbrné. Růžové nebo bílé zdi zdobí mozaika z Itálie.

Ošetření v Maison Sisley
Revitalizace, probuzení smyslů, nekonečná pozornost k detailům a nezapomenutelné zážitky spojené s péči – to je ošetření v pražském Maison Sisley. Těšit se můžete na dokonalou relaxaci ve společnosti fytokosmetickými výzkumy podložených produktů s nejlepšími botanickými výtažky a éterickými oleji.

Maison Sisley nabízí tři výjimečná ošetření obličeje: Sisleÿa (pro vyhlazení a zpevnění pomocí masáže s Ginko Gua Sha), Sisleÿa La Cure (intenzivně energizující a revitalizující ošetření) a Supremÿa (regenerační ošetření proti stárnutí). Vybrat si podle svých preferencí můžete i základní ošetření obličeje ve variantě hydratační, vyživující, zklidňující či povzbuzující, nebo třeba speciální proceduru pro muže. Objednat se lze na samostatné čištění pleti nebo své ošetření můžete doplnit o LED technologii.

V nabídce jsou i 4 procedury ošetření těla – zklidňující, povzbuzující, zeštíhlující a peelingové – nebo kombinovaná ošetření obličeje a těla. Pro zvláštní příležitosti můžete využít možnost denního či večerního nalíčení.

Mocná síla světla exkluzivně v Maison Sisley
V pražském Maison Sisley si můžete nově vychutnat ošetření, která v sobě snoubí profesionální masážní techniky s odbornými znalostmi Sisley v oblasti fytokosmetiky a LED technologií. LED ošetření bylo v posledních třech desetiletích předmětem různých lékařských výzkumů, které dokázaly, že dokáže ovlivňovat tón, strukturu a pevnost pleti i první známky stárnutí. LED technologie příznivě působí na pleť, podporuje její metabolismus a zároveň násobí účinky produktů péče o pleť. Vysoce účinný přístroj, který si značka Sisley zvolila, byl vyvinut a vyroben ve Francii. Používá více než 1 000 diod s osmi různými LED barvami současně. Každá má svůj specifický účel a výsledek tak může být přizpůsoben individuálním potřebám klientů.

Výsledky jsou viditelné již po prvním ošetření. LED programy působí na pleť jak okamžitě (rozzáření a rozjasnění, zklidnění zarudnutí, podpora suché pleti), tak dlouhodobě (zklidnění citlivé pleti, dokonalé vyčištění mastné pleti, vyživení suché pleti a celkové omlazení).

LED ošetření je nově součástí trojice oblíbených a výjimečných procedur ošetření pleti, které Maison Sisley nabízí: Sisleÿa, Sisleÿa La Cure a Supremÿa. Je nabízeno také v expresní verzi, v kombinaci s dalšími ošetřeními obličeje, vše ve formě cílené péče pro rychlý efekt nebo v rámci programu šesti sezení přizpůsobených na míru.

Maison Sisley Praha
Jáchymova 26/2
110 00 Praha 1

OTEVÍRACÍ DOBA
Pondělí až pátek – 10:00 – 19:00
Sobota – 10:00 – 18:00

Zdroj a foto: sisley-paris.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *