Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Jídlo a pitíSoutěž

Vydejte se s limitovanou edicí Coca-Cola a Marvel do Disneylandu v Paříži!

Coca-Cola a Marvel přináší limitovanou edici nápojů, která pomocí rozšířené reality oživí oblíbené postavy z filmů, her a komiksů. Skutečná kouzla pak čekají na vítěze soutěže o výlet do Marvel Avengers Campusu v pařížském Disneylandu.

Oblíbené nápoje Coca-Cola a Coca-Cola Zero se stanou branou do světa, kde spolu bojují nejznámější hrdinové a padouši. Captain America, Ms. Marvel, Doctor Strange, Thanos, She Hulk, Daredevil, Wolverine, Juggernaut, Deadpool a Loki vystoupí po nascanování z červeno bílo černých ilustrací na lahvích i plechovkách.

Naše nejnovější limitovaná edice s Marvelem využívá dlouhodobou spolupráci mezi oběma značkami a přináší fanouškům unikátní zážitky, kdy jejich hrdinové vystoupí pomocí AR z obalů Coca-Cola,“ vysvětluje senior marketing manažerka Coca-Cola Mária Drotárová a dodává: „Věříme, že unikátní partnerství mezi značkami Coca-Cola a Marvel potěší všechny naše zákazníky, stejně jako potěšilo nás. VCoke aplikaci spouštíme jednu znejvětších soutěží a do Disneylandu Paříži pojedou spolu svítězi i jejich rodiny.“

Kromě sběratelských plechovek a napínavých AR zážitků nabízí limitka Coca-Cola x Marvel: The Heroes fanouškům šanci vyhrát vzrušující ceny. Epická soutěž bude probíhat od 12. 8. do 1. 11. 2024.

Hlavní cenou je třídenní výlet pro 4 rodiny do Disneylandu v Paříži. Na další fanoušky pak čeká limitovaná edice merche Coca-Cola x Marvel – bundy, kšiltovky, mikiny a trička.

Jak na to?
Stačí koupit nápoj Coca-Cola nebo Coca-Cola Zero. Naskenujte QR kód na obalu, zadejte PIN zpod víčka a zkuste vyhrát některou ze stovek odměn. Podrobnější informace o soutěži naleznete zde. 

Potkejte své oblíbené superhrdiny a přeneste se do světa Marvel. Stačí pouze Coke aplikace, QR kód z obalu lahví či plechovek, PIN zpod víčka nápoje, a i vy můžete prožít nezapomenutelné dobrodružství.

Zdroj a foto: Coca-Cola a Marvel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *