Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Kosmetika

INVITY – revoluční kosmetická značka ze Singapuru vstupuje na český trh

Kosmetická značka INVITY, založená v roce 2021 v Singapuru, přichází na český trh a představuje jedinečný přístup k péči o pleť s využitím moderních vědeckých poznatků a inovativních složek, jako je NAD+. Tato revoluční látka je klíčová pro obnovu buněk, regeneraci pokožky do hloubky a podporu dlouhověkosti buněk.

INVITY využívá technologii NAD+, tedy nikotinamidadenindinukleotid, který podporuje buněčnou energii a regeneraci. Právě tato látka umožňuje značce dosáhnout efektivní revitalizace pokožky, aktivovat hlubokou regeneraci a zpomalit proces stárnutí. Produkty INVITY jsou navíc vyvíjeny ve spolupráci s nezávislými akreditovanými laboratořemi, které zajišťují jejich účinnost a bezpečnost. Značka se zaměřuje na epigenetiku a metabolické dráhy, čímž poskytuje hluboké a dlouhodobé výhody pro pleť.

Jedinečnost produktů INVITY spočívá také v jejich inovativním složení. Obsahují pokročilé složky, jako je bílý sněhový čaj, sněžná řasa a veganský bioidentický lidský elastin, což jsou ingredience, které nejsou běžně dostupné u konkurence. Veškeré produkty jsou veganské, netestované na zvířatech a baleny v biologicky odbouratelných obalech, což odráží závazek značky k etickým a udržitelným praktikám.

Kosmetika INVITY se nesoustředí pouze na povrchové zlepšení pleti, ale zaměřuje se na hlubokou buněčnou regeneraci a zpomalování procesu stárnutí, čímž pomáhá prodloužit zdravý život a vitalitu pokožky. Produkty dostupné na českém trhu zahrnují například Youth Activating Instant Filler, který poskytuje okamžitý lifting a vyhlazení vrásek s neinvazivním „výplňovým“ sérem, SuperNAD Youth Activating Facial Sheet Mask s dlouhodobým zpevňujícím a liftingovým účinkem nebo Youth Activating Cream Concentrate, luxusní víceúčelový liftingový krém s regeneračními účinky proti stárnutí.

Uvedení značky INVITY na český trh není jen událostí, ale začátkem nové éry v péči o pleť. Je to výzva pro všechny, kteří touží po kráse a zdraví, aby se připojili k této revoluci a objevili, co skutečně znamená dlouhověkost a krása budoucnosti. Vstupem do světa INVITY se otevíráte novým možnostem a poznání, že krása je vědou, uměním a cestou k lepšímu já.

Zdroj a foto: INVITY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *