Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

DětiKosmetika

Originální Indulona: Nyní je nejen pro dospělé, ale i pro děti!

Krémy z řady Indulona Original obstály v přísných testech bezpečnosti a získaly certifikát pro péči o dětskou pokožku. Jako jedny z mála krémů a mlék na trhu neobsahují žádné konzervační látky, a jsou tak ideální pro nejcitlivější typy pokožky. Mezinárodní instituce EUROFINS BEL/NOVAMANN dokonce zařadila krém Indulona Original mezi 2 % nejkvalitnějších krémů na trhu, které kdy byly v laboratoři testovány. Značka Indulona vstupuje na nový trh dětské kosmetiky.

Krém Indulona Original se v dermatologii doporučuje už desítky let. Není tajemstvím, že jím ošetřují pokožku novorozenců ihned po narození v řadě nemocnic v České republice a na Slovensku. „Modrou Indulonu jsme si zvykli používat na oddělení pro promaštění kůže u dětských pacientů. Je třeba vyzdvihnout její vyvážené složení z kvalitních surovin, bez zbytečných ingrediencí a zejména konzervačních látek,“ říká MUDr. Zuzana Velická, CSc., zástupkyně přednosty Dětské dermatologické kliniky DFNsP v Bratislavě.

Dermatologové doporučují
V červnu 2017 značka Indulona uskutečnila průzkum a oslovila celkem 100 českých a slovenských dermatologů. Výsledkem bylo zjištění, že Indulonu Original svým pacientům doporučuje 95 % dotázaných. Většina z oslovených lékařů ji doporučuje dokonce až dvěma třetinám svých pacientů. Nejen tato zjištění motivovala zástupce značky ke snaze získat certifikát bezpečné kosmetiky pro děti.

Atestace Indulony Original
Výroba značky Indulona podléhá pravidelné a důkladné kontrole, hodnocení a testování. „Všechny druhy krémů z našeho farmaceutického závodu jsou dermatologicky testované. Pravidelně hodnotíme chemické, fyzikální a mikrobiologické vlastnosti. K získání atestace kosmetiky jako vhodné pro děti bylo však třeba vykonat posouzení v externí, akreditované zkušební laboratoři,“ vysvětluje MUDr. Richard Král, Director of Cosmetics Sales & Marketing Saneca Trade, s. r. o. Testování řady Indulona Original realizovala renomovaná mezinárodní společnost EUROFINS BEL/ NOVAMANN*. Certifikace spočívá v testování velkého množství parametrů. Kromě složení a rozboru fyzikálních, chemických vlastností a stability zahrnuje například i toxikologický profil látek, mikrobiologickou kvalitu, stopové množství látek, test dráždivosti očí, ale i studii na skupině dobrovolníků. Výsledkem je osmistránková Zpráva o bezpečnosti kosmetického přípravku k oběma testovaným produktům. Krém a tělové mléko Indulona Original po všech stránkách vyhověly požadavkům na kosmetiku vhodnou pro děti.

Bezmála 70 let všestranné péče
Indulona patří mezi kultovní značky a její příběh se píše téměř 70 let. Je lídrem kategorie krémů na ruce v ČR. Ročně se vyrobí bezmála 6 milionů krémů a během jedné minuty se v závodě za přísných podmínek farmaceutické kvality vyrobí 110 kusů krémů. Minulý rok se spolu s uvedením řady tělových mlék na trh stala Indulona plnohodnotnou kosmetickou značkou. V budoucnu by značka svým zákazníkům chtěla přinést i další nové produkty, které budou odpovídat jejich specifickým potřebám.

Péče na Vánoce i po celý rok 
Nejoblíbenější řady produktů jsou v letošním roce poprvé v nabídce také jako dárkové sety. Vánoční set Indulona Original je k dostání ve variantě s krémem na ruce (85 ml) a tělovým mlékem (250 ml). Udělat radost lze ale i třídílnou sadou, kterou doplňuje ještě univerzální krém v cestovním balení (75 ml). Vánoční balení s třemi produkty je nachystané také ve verzi s Indulonou měsíčkovou.

Věnujte regeneraci, která přinese krásu
Darujte tu nejjemnější regeraci pomocí krémů a mlék Indulona měsíčková v dárkové kazetě. Jedinečné složení s přídavkem blahodárného měsíčku lékařského a vitaminu E pokožku zklidňuje a regeneruje. Balení pro péči o pokožku celého těla obsahuje krém na ruce, tělové mléko a vyživující krém na tělo v cestovním balení. Doporučená cena: Dárková kazeta Indulona měsíčková velká 239 Kč.

Věnujte opečovanou pokožku
Darujte půvab a zdraví pokožky skryté v jedinečné sadě krémů a mlék Indulona Original v dárkové kazetě. Unikátně jednoduché složení dodá kůži pružnost, hebkost a přirozenou vláčnost. Balení pro jemné hýčkání pokožky celého těla obsahuje krém na ruce, tělové mléko a vyživující krém na tělo v cestovním balení.  A pozor! Indulona Original je vhodná i pro péči o tu nejcitlivější pokožku miminek. Doporučená cena: Dárková kazeta Indulona Original velká 239 Kč.

*Společnost je autorizovaná ŠÚKL jako kontrolní laboratoř pro potřeby farmaceutických výzkumů v oblasti mikrobiologického hodnocení léků a disponuje též osvědčením Správné laboratorní praxe.

Zapište do pokožky miminka jen to krásné
Jedinečný krém a tělové mléko Indulona Original získaly certifikaci pro péči o nejjemnější dětskou pokožku. Unikátně jednoduché a čisté složení bez konzervačních látek dodá choulostivé pokožce děťátka potřebnou regeneraci, chrání ji před vnějšími vlivy, obnovuje bariérovou funkci kůže a zároveň dodává přirozenou vláčnost.

Tělové mléko (250 ml): 99,90 Kč
Tělový krém (250 ml): 129,9 Kč

 

Krém na ruce (85 ml): 44,90 Kč
Tělový krém cestovní balení (75 ml): 44,90 Kč

 

Zdroj: www.indulona.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *