Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

TechnologieZábava

Ze zasněžené sjezdovky rovnou do oceánu pouze v Aquaparku ve Špindlerově Mlýně!

První vodní virtuální realita DIVR nově přichází do Česka. Revoluční forma zábavy byla představena majitelem společnosti Ballast Stephenem Greenwoodem v hotelu Aquapark Špindlerův Mlýn. Ten je od 14. prosince aktuálně jediným resortem v tuzemsku nabízejícím tuto atrakci.

Virtuální realita, vyvinutá v Silicon Valley v Kalifornii, dokáže člověka přenést do překrásného a velmi reálného světa hlubokého oceánu, který byl dosud přístupný pouze zkušeným potápěčům. Během okamžiku umí zprostředkovat perfektní senzorický zážitek v exotických lokalitách, kde je možné plavat mezi korálovými útesy, vrakem lodi až do tajemné podmořské jeskyně. Doprovod při plavání budou dělat nejen želvy, ryby, medúzy, ale také obrovské velryby. Běžné koupání v bazénu se tak dokáže proměnit v jedinečnou zkušenost.

Výjimečný prožitek umocní pocit beztíže, ale také zvuk, vibrace i úžasné vlastnosti vody. Člověk je jednoduše připoután pásem a plave pod hladinou bazénu. Brýle se šnorchlem poskytnou 360o pohled a zvukový systém zajistí skutečné vjemy, díky kterým je podvodní svět mnohem reálnější.

„Jsme pyšní na to, že můžeme jako první v ČR nabídnout tuto vzrušující atrakci našim hostům. Věříme, že spojení mořského světa s atraktivním horským prostředím bude pro naše hosty nevšedním zážitkem,“ dodává Jan Lukš, ředitel společnosti AQUA Park Špindlerův Mlýn s.r.o. Návštěvníci hotelu si mohou virtuální realitu zapůjčit přímo v bazénové recepci již tuto zimní sezónu, která startuje 14. prosince.

Více informací o DIVR najdete zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *