Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Pavel Šporcl – 6x v obýváku. Unikátní projekt živých koncertních přenosů z houslistova domova

Pavel Šporcl jako jeden z prvních umělců zareagoval na krizovou situaci, která nastala nařízením vlády o zrušení všech veřejných produkcí. Učinil výjimečnou věc – pustil veřejnost do svého doposud velmi střeženého soukromí a odvysílal na svém FB profilu 18. března pro fanoušky první živý koncert.

Nyní tento nápad ještě více rozvinul a připravil rovnou světově ojedinělou sérii koncertů – Pavel Šporcl – 6x v obýváku. Všechny umělec opět živě odvysílá ze svého doposud velmi chráněného soukromí. Zdarma na svém facebooku.

Pavel Šporcl – 6x v obýváku / 6x in the living roomŽivě na FB v úterý a pátek / LIVE STREAM on FB on Tuesday and FridayZa svou kariéru jsem odehrál bezpočet benefičních koncertů a aniž bych se tím chlubil, posílal peníze potřebným. I tato mimořádná situace nám dává příležitost pomáhat. Myslím, že je v této těžké době a situaci, která se stále zhoršuje nejdůležitější, aby se nikdo necítil osaměle. Abychom byli propojeni a cítili sounáležitost. A sociální sítě k tomu dávají báječnou příležitost. A protože už se mi po vás moc stýskalo, a stále víc a víc z vás musí trávit čas v dobrovolné či nucené karanténě, připravil jsem ojedinělý koncertní cyklus PŠ 6x v obýváku. Minulý týden jsme na dvou koncertech vyzkoušeli všechny technické procesy, nakoupil jsem novou 4k kameru a mikrofony, abych Vám mohl zprostředkovat co nejlepší zážitek. A tak vám v průběhu následujících tří týdnů budu hrát pro radost své oblíbené skladby. Tedy od klasiky ke crossoveru až popu. To vše dvakrát týdně, ZDARMA na tomto FB.Od zítřka, tedy úterý 24. března, budu streamovat své koncerty z domova. Koncertně se obleču a zahraju v šesti večerech můj nejlepší repertoár se spoustou překvapení. A podle situace uvidíme, jestli poté budeme nuceni pokračovat či nikoli. Oblékněte se tedy klidně i vy do slavnostního, ať si to společně opravdu užijeme.During my career, I have played countless benefit concerts and, without boasting, sent money to those in need. This emergency situation also gives us the opportunity to help. I think in this difficult time and situation it is very important that nobody feels lonely. That we are all connected together. And social networks give a great opportunity. And because I missed you a lot, and more and more of you have to spend time in voluntary or forced quarantine, I prepared a unique concert cycle PS 6x in the living room. Last week we tried all the technical processes at two concerts, I bought a new 4k camera and microphones to give you the best experience. So over the next three weeks I will play for you my favorite songs from classical music to crossover and pop. All this twice a week, FREE on this FB.Starting tomorrow, Tuesday, March 24th at 8 PM. I will stream my concerts from my home. I'm going to dress up in concert and play my best repertoire with lots of surprises at six evenings. And depending on the situation, we will see if we will be forced to continue or not. So dress up for the ceremony as well, sowe can enjoy it together.

Zveřejnil(a) Pavel Šporcl dne Pondělí 23. března 2020

„Za svoji kariéru jsem odehrál nespočet benefičních koncertů a přispíval finančně tam, kde bylo třeba, i když jsem to nikdy nemedializoval. Nyní cítím, že je potřeba opět přispět. Udělám to tedy tím, co umím nejlíp – hudbou a mými modrými houslemi “ řekl k pokračování koncertů Šporcl. „Chtěl bych těmito koncerty lidi propojit, ukázat lidskou sounáležitost, dát lidem pocit, že nejsou sami. Chci být i v těchto chvílích s lidmi v kontaktu, přes svá živá koncertní vystoupení, cítit je alespoň na dálku objektivem kamery. Myslím, že i pro ně je to lepší cesta, než si pouštět si nahrávky moje nebo jiných umělců ze záznamu. Jsem zvyklý po každém koncertu debatoval s diváky, poslouchal jejich názory, tak si teď mohu alespoň přečíst jejich komentáře. Doufám, že se takto mým prostřednictvím nebudou cítit sami, že jim ty těžké chvíle pomohu aspoň na chvíli zpříjemnit“, dodal Šporcl.

Hudební střípky Pavla Šporcla – Kde domov můj

Zveřejnil(a) Pavel Šporcl dne Úterý 24. března 2020

Jeho první stream sledovalo téměř 2000 lidí a do této chvíle měl takřka 60 tisíc zhlédnutí, což houslista považuje za velký úspěch. „Protože se jedná o neošizené večerní koncerty, vyzval jsem své fanoušky, aby se třeba také oblékli do večerního, nalili si oblíbené víno a poseděli se mnou. Jsem rád, že jsem jich oslovil tolik, přišly mi po skončení desítky nádherných vzkazů a poděkování, dokonce na mou výzvu lidé posílali fotografie, jak koncert prožili. Doufám, že to na mých dalších koncertech bude podobné, dodal houslista.

Počínaje úterkem 24. března a dále pravidelně každý pátek a úterý až do Velikonoc vždy ve 20 hodin si můžete na www.facebook.com/pavelsporcl vychutnat krásnou hudbu spojenou s unikátním pohledem do houslistova soukromí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *