Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Děti

Potěšte děti výrobky od STABILO® EASY

Není tužka jako tužka. S pomůckami STABILO® EASY se naučí školáci psát snadno a pohodlně!

STABILO® EASYgraph – neobyčejná tužka ergonomického tvaru v trendy barvách!
Speciálně vyvinutá ergonomická tužka STABILO EASYgraph naučí malé školáky psát snadno a pohodlně. Díky ní nebudou mít děti žádný problém se správným úchopem tužky, pastelky či pera. Letos navíc k dostání v trendy pastelových barvách.

Ergonomicky grafitový tvar tužky STABILO EASYgraph byl navržen německými odborníky na psaní a grafomotoriku. Tužky vyvinuli speciálně do rukou dítěte a to ve variantě pro praváky i leváky. Trojhranný tvar s vyřezanými protiskluzovými jamkami dítě intuitivně a bez bolesti navádí ke správnému úchopu tužky, čímž zaručuje uvolněné a pohodlné psaní. Šířka hrany měří 9 mm, což odpovídá doporučením pro předškoláky a školáky.

Při nákupu STABILO EASYgraph rozlišujte barvu zakončení tužky. Červená signalizuje, že je určena pro praváky a žlutá naopak pro leváky. Pro ještě větší radost z psaní můžete vybrat z pěti barevných variací. K dispozici jsou barvy jako růžová, oranžová, petrolejová, limetková či tyrkysová. Jako bonus vás může potěšit, že koupí STABILO EASYgraph chráníte životní prostředí. Tužky jsou vyrobeny ze dřeva, které pochází z obnovitelných a udržitelných lesů. Doporučená cena STABILO® EASYgraph je 41 Kč.

Roller STABILO® EASYoriginal  – pero, se kterým prvňáček zazáří
Ve spolupráci s vědci a speciálními pedagogy vyvinulo STABILO moderní alternativu plnicího pera, roller STABILO EASYoriginal. Při jeho vývoji se přitom vycházelo z vědeckých poznatků z oblasti ergonomie. Pero tak disponuje speciálně navrženou tvarovanou neklouzavou úchopovou zónou, která děti intuitivně vede ke správnému úchopu. Uvolněný úchop zabraňuje únavě svalstva a bolestem ruky při psaní. Díky kuličkovému hrotu roller lehce klouže po papíře, neškrábe a nedělá ani kaňky. Výměna náplně je velmi jednoduchá a s každou novou náplní se mění i psací hrot pera.

Roller STABILO EASYoriginal je extra navržen ve dvou variantách a to pro praváky a leváky. Modré inkoustové náplně jsou k dispozici v šířce stopy 0,5 mm pro začátečníky a s jemnější stopu 0,3 mm pro pokročilé. Na výběr jsou ve více barvách i ve speciální metalické holografické STABILO EASYoriginal Holograph. Doporučená cena STABILO EASYoriginal je 193 Kč.

Tip:

Zdroj a foto: www.stabilo.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *