Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Bydlení

Dopřejte si ve vedru osvěžující, chladivý vzduch

Současné parné a dusné dny, kdy pečící slunce zapadá až pozdě večer, mnohým z nás nesvědčí. A to jak po fyzické, tak i psychické stránce. Navíc v rozpálených městech ani v noci teplota příliš neklesne. A to je ještě celé tropické léto před námi…

Na vedro a dusno (doma, v kanceláři, na chalupě…) je přitom snadné vyzrát. A úplně jednoduše. Stačí si pořídit mobilní klimatizaci. Rovněž ochlazovač vzduchu nebo účinný ventilátor vám zpříjemní horké letní měsíce. Všechna tato zařízení účinkují okamžitě a k vaší naprosté spokojenosti.

Mobilní klimatizace je nejúčinnější. Odvádí totiž teplo ven z místnosti. Například mobilní klimatizace HECHT 3909 se skvělým poměrem výkonnosti, hlučnosti a energetické náročnosti. V horkých letních dnech ji během chvilky připravíte k provozu a v místnosti bude udržována příjemná teplota.

Ochlazovače vzduchu fungují na jednoduchém principu odpařování. Ve spodní části je umístěna nádoba na vodu. Voda je z ní čerpána do chladícího systému, kde se ochlazuje a zároveň zvlhčuje vzduch, který ochlazovačem proudí. Například vysoce kvalitní elektrický ochlazovač vzduchu HECHT 3810 s příkonem 110 W vás určitě zaujme moderním, velmi neobvyklým designem a jedinečným konstrukčním bezlopatkovým systémem. Tento ochlazovač působí dojmem, jako by vzduch sám proudil velkým otvorem bez jakéhokoli pohonu. Z klasických ochlazovačů je pak vhodný také elektrický ochlazovač vzduchu HECHT 3809, který je vybavený dálkovým ovládáním.

Vzduch ve vedrech dokážou účinně zpříjemnit i elektrické ventilátory. Například moderní sloupový elektrický ventilátor HECHT 3736, který je výkonný, tichý a vybavený ionizátorem vzduchu. Ionizovaný vzduch je velmi příjemný, připomíná vzduch chladný, krásně vyčištěný po bouřce. A dokonce: ionizace vzduchu působí proti některým nemocem, například proti některým alergiím a astmatu.

Foto: archiv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *