Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Zábava

Akční 1. MISE: Herci si sáhli na dno svých sil!

Byli zvyklí na sucho a teplo ateliérů, divadel a školních lavic, seriál 1. MISE ale vyslal mladé herce do tvrdých natáčecích podmínek. Těžké uniformy, vysoké venkovní teploty a dlouhá, dvanáctihodinová směna, během které dostali pořádně do těla. Tak vypadaly první natáčecí dny nového vojenského seriálu 1. MISE. Není divu, že některé herce přivedly příliš tvrdé podmínky k mdlobám.

Nový seriál televize Prima 1. MISE sleduje výcvik dvanácti mladých lékařů, určených pro nasazení do prestižního mezinárodního oddílu. Tvrdý není jen scénář, ale i samotné natáčení. Vyprávět o tom mohou především dva mladí herci Radúz Mácha (34) a Sára Rychlíková (22), kteří si během natáčení prvních dílů sáhli na dno svých sil. „Bylo dusno, točili jsme v zadýchané místnosti s velkým počtem komparzistů. Bylo to náročné po psychické i fyzické stránce,“ vysvětluje Sára Rychlíková důvod, ze kterého musela požádat o pauzu v natáčení hned první den před kamerou. Ani druhý den ale nebyl o nic snazší. „To byl snad ještě náročnější den. Bylo opravdu hrozné vedro. Točili jsme dvanáct hodin. Jednomu z kolegů se tam dokonce udělalo špatně a obrazy nedotočil,“ vzpomíná na začátky v 1. MISI Rychlíková. Tím kolegou byl herec Radúz Mácha.

„Na počátku natáčení seriálu 1. MISE jsem zkoušel Bouři v rámci Shakespearovských slavností. Přes den jsem točil, v noci zkoušel, spal jsem pár hodin a rodinu jsem téměř neviděl. Upřímně si to ani nestačím užívat, jelikož toho mám od června opravdu hodně, dokonce se mi to i vymstilo a jednou jsem trochu omdlel vyčerpáním při natáčení,“ potvrdil Mácha. Ten den byl totiž na nohou od brzkého rána. Pár hodin spánku a fyzicky náročné natáčení na parném slunci vykonaly své. I když se snažil na sobě nedat nic znát, během natáčení scény z dnešního dílu, ve které skáče do studené vody pro tonoucího, bylo Radúzi Máchovi už opravdu zle. Náročnou scénu ale ještě statečně dotočil. Výsledek uvidí diváci dnes ve 20.15 na Primě.

Zdroj a foto: FTV Prima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *