Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

SportZábava

Protože nám chybí naše pospolitost, zveme Vás na první adventní Prague Spirit Festival

Pojďme se sejít v adventní sobotu 11.12. 2021 u Vltavy na krásné Novotného lávce a prožijeme den plný inspirace, jógy, láskyplnosti, hudby i humoru. Srdce Prague Spirit Festivalu pulzuje laskavě a pro všechny.

Sobotní program je uzpůsoben slavnostnímu adventnímu dni, kdy se konečně můžeme sejít, potěšit a povzbudit, pocítit naději. Prostě, že žijeme dál, ať se děje, co se děje!

Program je tomu maximálně uzpůsoben. Hosté se mohou v průběhu dne otužovat ve Vltavě, projít meditacemi s jogínem, v rámci jógového pásma vyzkoušet praxi s různými lektorkami.  Po skvělém, lehkém obědu zažijí inspirativní čtení nebo vyzkouší antiaging rituály. V rámci odpoledního programu se mohou těšit na setkání s kvantovým fyzikem, ajurvédskou doktorkou nebo fyzioterapeutem či herečkou Sandrou Pogodovou. Den bude zakončen koncertem. Více o programu: https://praguespiritfestival.com/little-bohemian-xmass-spirit-2021/

Speciální upozornění: Na Prague Spirit Festivalu se vám může otevřít Třetí Oko, tak bacha na to!

O Prague Spirit Festivalu
Z čistého nadšení a radosti se v roce 2011 narodil Prague Spirit Festival. První jógový festival v srdci Evropy. A protože je Praha magickým prahem, kde se umění potkává s mystikou a skutečnost s alchymií, odehrává se každý rok na místech s jedinečným genius loci, kde jsou sdíleny transformační jógové techniky. Za těch deset let festival navštívili věhlasní učitelé, ale i mistři o kterých nikdo nikdy neslyšel J Ovšem s výjimkou minulého roku, kdy festival nebyl z důvodu pandemie.

Rok 2021 je ve znamení jógy online, zatím funguje jako První domácí jógový festival a to od května 2021: https://praguespiritfestival.com/prague-spirit-festival-2021/. Lidé si mohou vybírat z online lekcí v češtině i v angličtině, přihlásit se na zajímavé přednášky nebo sledovat online koncerty.

Zakladatelkou je Martina Procházková. Baví jí vdechovat život novým formám, provokovat a zároveň se nechávat inspirovat příběhy lidí a milovníků Spirit Festivalu. Děkuje všem, kteří festival navštívili a ještě navštíví, protože „jsme v tom spolu a patříme k sobě,“ říká Martina.

Zdroj a foto:  Prague Spirit Festival

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *