Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

CelebrityZábava

Martin Hofmann se na Evropě 2 představil jako zpěvák a textař

Martina Hofmanna známe jako filmového a divadelního herce, tentokrát se ale v Ranní show Evropy 2 představil jako zpěvák a textař. Leoš Mareš s Patrikem Hezuckým si návštěvy k sobě do studia jinak nezvou, tentokrát však udělali výjimku.

Přemýšlel jsem, jak bych na sebe upoutal pozornost, tak jsem si pořídil berle,“ uvedl se smíchem Martin Hofmann na úvod návštěvy, když se ho moderátoři zeptali na jeho zdravotní stav. Pokračoval ve vyprávění, že nyní hraje v divadelním představení, kde jedna z rolí je mrzák. „Ten, kdo se posmívá, jsem já. Držel jsem u toho berle a budilo to všeobecné veselí,“ doplnil herec. Pokračoval: „Děkuji moc za pozvání, slyšel jsem v éteru, že hosty nezvete, tak si toho moc považuji.“

Hlavní důvod návštěvy Martina Hofmanna v Ranní show Evropy 2 bylo představení titulní písně Jedno ráno k filmu Známí neznámí, který bude mít u nás premiéru koncem března. Song nazpíval v duetu se slovenskou zpěvačkou Tinou. V týhle disciplíně jsem úplně nový a ani se na další zpívání nechystám,“ prohlásil do éteru. Navíc dle jeho slov nezpívá, ale spíš jenom intonuje. Martin Hofmann je zároveň i autorem úpravy české části textu, kterou přebásnil ze slovenštiny. „Já jsem dostal jeden text, který jsem nechtěl nazpívat. Tak jsem řekl, že ten dělat nebudu,“ vysvětlit důvody, proč se z něho stal i textař. Ještě doplnil: „Hlavně jsem chtěl vycházet z toho původního textu, píseň je prostě dobrá. Martin „Fefe“ Žúži je machr.“ Původní verzi Jedno ráno s čistě slovenským textem nazpívali zpěvačka Tina a herec Tomáš Maštalír. I když Martin Hofmann slovensky umí celkem dobře, tak ho stejně občas nějaké slovo překvapí, kterému nerozumí a které nemá naposlouchané. „Ve Švandově divadle hraju ve slovenštině v představení Lordi. Ona je to komedie, takže si mohu dovolit trochu více mečet,“ uvedl jako zajímavost. Když hráli toto představení v Bratislavě, tak prvních dvacet minut na ně diváci velmi překvapeně ztuhle koukali, jestli si z nich dělají legraci. Nakonec i tam měli velký úspěch a potlesk ve stoje. V Praze je prý velmi rychle veselo od začátku hry.

Zdroj a foto: Evropa 2

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *