Tojesenzace.cz

Tak trochu bulvární web nejen o českých celebritách, ale i o všech radostech, které život nabízí – lásce, jídle či cestování!

Technologie

realme se poprvé stalo nejrychleji rostoucí značkou 5G smartphonů

realme, nejmladší z šesti největších světových značek smartphonů, se poprvé stalo nejrychleji rostoucím producentem chytrých telefonů podporujících sítě 5G na světě. Zásluhou vynikajících výsledků z dvaceti trhů, kde se realme prosadilo do nejlepší pětky, si firma upevnila pozici lídra v zpřístupňování 5G technologií a služeb nejširšímu okruhu uživatelů.

Podle dat renomované výzkumné společnosti Counterpoint Research za poslední čtvrtletí roku 2021 vzrostly dodávky realme telefonů s podporou 5G meziročně o 165 % a to je nejvíce ze všech velkých značek. Největší podíl na tom má expanze do západoevropských zemí jako jsou například Itálie, Španělsko, Francie, Velká Británie a Švýcarsko. * značky se čtvrtletními dodávkami telefonů s podporou 5G v objemu přes 5 milionů (4. čtvrtletí 2021)

realme modely s podporou 5G si vedou skvěle také v regionech, jako je Střední Východ & Severní Afrika a Asie. Mezi pět nejlepších dodavatelů těchto přístrojů patří realme například o Indii, Bangladéš, Malajsii, Maroko, Myanmar a Singapur.

realme se dlouhodobě snaží zpřístupnit síť páté generace a nadstandardní služby širokému okruhu uživatelů. Další důkaz tohoto úsilí předložilo na prestižním MWC 2022, kde představilo svůj první produkt z prémiového segmentu – model realme GT 2 Pro. Tato vlajková loď značky s mottem „lepší, než si myslíte” slibuje dokonalý zážitek díky procesoru Snapdragon 8 Gen 1 a nejlepšímu plochému displeji 2K od Androidu.  Firma na akci v Barceloně také oznámila, že pro svůj nadcházející model GT NEo 3 chystá ultra rychlé nabíjení o výkonu 150 W.

realme se zároveň plánuje vydat se svým pop-up obchodem na první evropské turné zahrnující Paříž, Madrid, Řím, Varšavu, Amsterdam a Kolíně nad Rýnem. Ukáže na něm modely řady GT 2 a udržitelná umělecká díla. Prémiová řada GT 2 je v Evropě dostupná od 8. března.

Zdroj a foto: realme

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *